31. mei, 2017

Helende handen

Ik wil jullie wat over mezelf vertellen. Als klein meisje voelde ik met heel erg eenzaam. Ook al heb ik hele liefdevolle ouders en had ik ook best wat vriendinnen. Ik voelde me anders dan de andere kinderen. Ik dacht diep na over dingen en vroeg me bijvoorbeeld af: Waarom zijn de mensen zo boos en verdrietig? Waarom wordt er zoveel ruzie gemaakt?

Nu weet ik hoe het zit. Ik ben heel gevoelig, sommige noemen dit hoog gevoelig maar ik vind dat zo’n modewoord. Gewoon heel gevoelig. Of heel gewaar. Gewaar zijn betekent dat je veel oppikt van je omgeving. Dat je heel veel voelt van andere mensen, van wat er in de wereld gebeurd en wat Moeder Aarde voor energie heeft. En dan heb ik nog niet over de ongeziene wereld (hogere wezens/ entiteiten). Als kind was ik daar al gewaar van. Ook mijn beide ouders zijn heel gevoelig. Mijn moeder had veel angst bij zich (weet ik nu). En ik gedroeg me altijd als het lieve kleine meisje om haar maar niet te belasten en rustig te houden.

Maar toen ik 40 jaar werd (nu 5 jaar geleden) was ik er klaar mee om altijd maar dat die lieve meid te zijn. En ben ik mezelf gaan ontdekken. Vervolgens heb ik een paragnost geraadpleegd om oude trauma’s op te ruimen. Daarna ben ik allerlei cursussen gaan doen om mezelf te gaan ontwikkelen. Maar ik merkte dat ik steeds ook op zoek was naar een vast raamwerk wat ik als werk zou kunnen doen. Ik vond het toen fijn om mijn man te masseren dus ging ik een massage opleiding doen. Maar in de praktijk kwam ik erachter dat ik masseren helemaal niet zo leuk vind. Nu weet ik dat ik heel veel verschillende dingen prettig vind om te doen.

Ik ben een kanaal tussen de bovenwereld en onze wereld. Ik kan energieën doorgeven en de lichamen van mensen aansporen zichzelf te gaan genezen.

As we speak.. ben ik bezig een eigen healing vorm te ontwikkelen. En dat gebeurt gewoon in mijn dagelijkse praktijk. eeft hij of zij lichamelijke aanraking nodig, energie, healing, een leeg hoofd. Kortom een compleet op de persoon afgestemde healing. Dat geeft echt super resultaten.

Kijk in de webshop voor de mogelijkheden. En heb je vragen, bel of stuur een mail. Ik antwoord vaak dezelfde dag of de dag erna.

Veel plezier verder hier op de website en tot ziens!!

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina