20. apr, 2020

Challenge!

Vandaag had ik weer zo’n dag.

Een dag die gewoon niet stroomt…

Alles wat ik doe voelt stroperig alsof de lucht dik is en ik er doorheen moet duwen.

Het begint er al mee dat ik als eerste wakker ben. Ik was al om 5 uur wakker. Het was wat licht in de slaapkamer, want het gordijn was niet helemaal goed dicht. Dus ja, dan ben ik wakker. En na een kort wc-bezoekje hoor ik op de wc al een hard geronk. Oh nee ook dat nog. Manlief is aan het snurken. Nou ja dan weet je het al. dan komt ervan slapen niet meer zoveel.

Ik pak mijn tool box (ja ja, ik heb een eigen tool box). Nee joh, niet met speelgoed. Nee hij zit vol met briefjes waar op dingen staan die ik kan doen om weer lekker in mijn vel te komen. Eigenlijk heb ik helemaal geen vaste structuur op het moment. Ik wil in het moment kiezen wat goed voelt. Maar ja voelen is soms ook een dingetje. Dan is mijn hoofd zo druk, dat ik op dat moment niet kan voelen wat goed voor me is.

Nou dan is zo’n tool-box echt superhandig. Er zit echt van alles in. Bijvoorbeeld: ff relaxt tv kijken. Een kopje thee met een boekje, een vriendin bellen en mijn hart luchten, een lekker muziekje opzetten enz.

En wat ook zo bijzonder is, ik pak altijd precies het juiste briefje wat ik nodig heb.

Nou en vanmorgen was dat dus een geleide meditatie. Een meditatie waar een stem je vertelt dat je rustig mag ademhalen, ontspannen. En soms ook een heerlijk verhaal waar je meegenomen wordt. Ik heb op mijn telefoon een verzameling meditaties staan die ik fijn vind. Want het is wel handig als de stem je aanspreekt. Een mannenstem die op je ex lijkt… doe maar niet.

Kortom, ik ging lekker liggen en mediteren. Nou daarna was ik vol energie en heb ik mijn man nog even geknuffeld en ben ik om 8 uur uit bed gegaan. Ik wilde er ook weer niet te laat uit, want ik had om 11 uur een intakegesprek voor werken op een chat als medium.

En toen begon weer de strijd iedereen uit bed te krijgen. Vooral de mannen in huis zijn zo zielig. Een beetje ziek en dan wordt er meteen van alles gedacht. Hoezo sterkte geslacht. En echt lieve mensen, de rest zal ik jullie besparen.

Maar het goeie nieuws is dat ik mezelf heb voorgenomen meer te gaan genieten!! En mijn tool-box nog vaker in te zetten.

Wil je nou ook zo’n tool-box en wil je gezellig met meerdere tools leren? De afgelopen jaren heb ik er heel veel verzameld. Lekker aards, maar ook die je meer bewustzijn geven. Die je meer het gevoel geven dat alles stroomt. Ik bedoel dat de Hemel op Aarde er al is! En misschien heb je zelf wel wat tools die anderen ook goed kunnen gebruiken?

Doe dan van 18 t/m 22 mei mee met de Meer Genieten Challenge.

Praktisch: 44 euro

Waar: Via een aparte, besloten Facebookgroep (meer informatie volgt per mail na je aanmelding) Elke dag kom ik LIVE. De eerste dag gaan we de tool box maken. Ik zal ook nog een keer en meditatie doen. En nog veel meer!!!!

Aanmelden: via deze link: https://forms.gle/1KcZMgp8B5Cy7P4s9

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina