19. nov, 2015

Een droom

Lieve mensen,

Vannacht had ik een droom waarna ik midden in de nacht wakker werd. Helaas weet ik de droom niet meer precies, maar ik kreeg wel mooie inzichten die voortkwamen uit de droom. Echt heel bijzonder gevoel, waar ik enorm dankbaar voor ben. Naar aanleiding hiervan heb ik een artikel geschreven wat ook heel goed past in deze groep!

Ik heb een droom!

Ieder mens voelt het. Er gebeurd veel in de wereld om ons heen en ook in onze innerlijke wereld. Veel mensen zijn bezig met het verwerken van oud verdriet en angsten. Ieder doet dit weer op zijn eigen manier. Gelukkig zijn er ongelofelijk veel lieve mensen die hulp kunnen bieden. Er zijn zoveel mensen die coaching of therapie kunnen bieden.

In de wereld om ons heen gebeuren ook heel veel negatieve zaken waar veel aandacht naar toe gaat. Heel veel oud zeer komt daarbij naar boven. Denk maar eens aan de zwarte pieten discussie. Dat gaat ook over oud zeer van de donkere mensen. Er is helaas veel onbegrip hiervoor. Mensen laten zich leiden door deze angsten. Maar wanneer zijn er genoeg mensen die niet meer voor de angst kiezen maar kiezen voor liefde? Wanneer gaan we met zijn allen de draai, de kanteling maken?

Ik zie het voor me als een hele grote weegschaal. Aan een kant is liefde aan de andere kant angst. Nu zitten we in een tijdperk dat de weegschaal meer angst heeft dan liefde. Maar we werken er hard aan om de balans weer te vinden. En daarbij komt hulp van God en de Engelen. Als we hulp nodig hebben, hoeven we het alleen maar te vragen.

Je zou ook kunnen zeggen dat aan de ene kant mannelijke energie staat en aan de andere kant vrouwelijke energie. De afgelopen eeuwen was de mannelijke energie het duidelijkst aanwezig. Dat uitte zich in macht, oorlogen, onderdrukking van de vrouw. Maar nu merk je dat de weegschaal weer meer in balans raakt. De vrouwelijke energie wordt sterker. Veel mannen komen er achter dat er meer is dan macht en geld en laten meer hun vrouwelijke energie omhoog komen. Deze mannen worden gevoeliger.

Dus de kunst is dat de weegschaal weer in balans komt, zonder door te schieten naar de andere kant. In ieder van ons kan een evenwicht komen tussen vrouwelijke en mannelijke energie. En ook op onze moeder aarde kan er dan meer balans komen. Als een groot deel van de mensen in balans is, zal het op onze aarde ook beter gaan. Voedsel en geld zal beter verdeeld worden.

Ik droom van een wereldregering waarbij er geen geldelijk systeem meer is. De banken hebben geen macht meer en maken niet meer de dienst uit. Er bestaat geen geld meer en alles word gedaan door een ruilsysteem. Alle mensen kunnen voorzien worden in de basisbehoeften zoals een dak boven je hoofd, voedsel, onderwijs. Ook kunnen mensen zich voluit ontwikkelen zodat ze het doel waarmee ze hier op aarde zijn gekomen, kunnen nastreven. Ieder kind leert op school wat zijn talenten en gaven zijn en kan en mag zich daar in ontwikkelen.

Dromen jullie mee?

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina