9. dec, 2015

Tekst

Vannacht had ik een droom. Ik was samen met een vrouw. Zij was erg moe en had allerlei klachten. Ze werkte elke dag heel hard en nam geen rust en ontspanning voor zichzelf. Elke dag stond ze om 6 uur op om het huishouden te doen. En daarnaast werkte ze ook nog 3 dagen in de week. En ze zorgde voor haar man en zoon. Met verbazing keek ik er naar. En ik keek naar mijn eigen leven. Dat ik weinig energie heb en zo amper aan huishouden toe kom. Het huis is dus nu erg chaotisch en rommelig. En dit klopt ook met de werkelijkheid. Ik steek nu veel tijd in het opzetten van mijn praktijk en aan het behandelen van klanten. Maar ik merk dat ik niet in balans ben.

Het belangrijkste is dat ik energie weg geef en het moeilijk vind om te ontvangen. Als ik terugkijk naar mijn jeugd dan is dat ook een hele goede leerschool hiervoor geweest. Mijn mama heeft in haar jeugd weinig gekregen en kan heel moeilijk ook liefde en energie geven. Dit doet ze niet expres. Ze ontvangt veel. Mijn papa is een enorme goedzak die altijd heel druk bezig is met anderen en geen nee kan zeggen. Ik weet nu wat ik uit mijn jeugd heb geleerd en ga er nu mee aan de slag!

Ik krijg de laatste tijd hele mooie nieuwe vriendschappen waar ik heerlijk ook energie mee uitwissel. En dat voelt enorm goed. En ik probeer zoveel mogelijk healingen mee te doen. Daar knap ik ook heel erg van op.

De gratis healingen via de groep “Trap naar bewustzijn” zijn er elke week. En ook de healingen van Femke natuurlijk ga ik aan mee doen! En zo kom ik er wel! En ik vraag hulp aan de engelen. Vooral aartsengel Gabriël en Michael helpen me. Als ik regelmatig vraag om hulp, dan komt die hulp er ook. Ik voel dan een alsof ik omhelsd word door twee grote vleugels en dat voelt zo fijn!

En ik ga werken aan mijn eten. In deze tijd eet ik veel te veel suiker en voor het verwerken van suiker heeft je lichaam heel veel energie nodig. Dus ik ga de suiker uit mijn eten bannen (zei deze zoetekauw heel stoer…). Hoe blijven jullie energiek?

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina