24. dec, 2015

Angst en Liefde

Afgelopen maanden ben ik zo enorm gegroeid en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik zie nu de rode draad in mijn leven en weet wat ik wil doen hier op aarde. In mijn jeugd was ik een verlegen en angstig meisje. Ik was bang in het donker, bang voor honden, bang voor mijn eigen vader… Hij droeg vaak een donkere zonnebril en dat vond ik ook eng.. Maar nu weet ik dat angst niet van nature bij de mens hoort. Het is aangeleerd. Ik heb het vooral overgenomen van mijn moeder. Zij heeft ook in haar jeugd veel angst gekend. Ook haar moeder, mijn oma, heeft veel meegemaakt en kon de liefde niet aan mijn moeder geven. Maar nu is duidelijk dat dit niet mijn angst is en dat ik dit los mag laten.

Afgelopen nacht droomde ik heftig. Wat weet ik al niet meer. Ik weet dat ik wakker werd en tot een prachtig inzicht kwam. Anita, de angst is aangeleerd meisje. Laat dit zoveel mogelijk los. Dan komt er ruimte voor liefde. Liefde voor jezelf en je medemensen. Dat is jouw missie in dit leven. Je kan de ervaringen van angst gebruiken om andere mensen te helpen die last hebben van angsten. Je kan die mensen ontspannen door energie door te geven. Dan raken ze heerlijk ontspannen. Dan kan je ze tips en adviezen geven hoe de angsten los te laten en de liefde in hun leven te gaan voelen.

Wow.. ik werd zo blij. Ik kreeg gewoon een golf van energie door me heen. Het voelde als een soort blijstuip! Het was een beetje moeilijk om om 5 uur ’s nachts te gaan gillen. Maar ik had het bijna gedaan! Ook mijn klant van gisteravond heeft me geholpen dit in te zien. Hij kwam voor een ontspanningsmassage. Hij had de advertentie die ik bij de plaatselijke supermarkt gelezen. Die had ik opgehangen voordat ik had besloten geen volledig uur meer ontspanningsmassage te geven. Dus van tevoren was ik erg nerveus. Ik was bang dat ik niet aan de verwachtingen van hem zou voldoen. Maar toen ik in de praktijk bezig was met voorbereiden dacht ik: Maar ik kan het ook anders doen. Hij komt bij mij voor ontspanning en ik ben daarin veranderd. Dat kan ik ook in alle rust vertellen en hem de keus geven. Uiteindelijk heb ik de achterkant gemasseerd en daarna reiki. Hij vond het heerlijk ontspannend en was bijna in slaap gevallen. Ik was er rustig onder dat het misschien anders was dan dat hij verwacht had. Ik was vol zelfvertrouwen en super trots! En toen ik ’s avonds in bed lag, was ik moe maar voldaan!

Ook heb ik een man leren kennen op een bijeenkomst waar ik nu nog via internet contact mee heb. Het is een man die moeite heeft met vrouwen. Hij krijgt vaak te horen dat hij dwingend overkomt. Nu is hij angstig opnieuw nieuwe relaties aan te gaan. Ik help hem er mee. Het contact voelt echt als een vriendschap en geef hem advies. Ik lijk wel een coach. Ook kon ik hem duidelijk uitleggen dat hij het gevoel van verbondenheid verwart met verliefdheid. Wat hij voelt is de verbinding die veilig voelt en hij voelt zich gehoord. Maar dat is iets anders dan verliefd zijn of houden van. Zo’n relatie noem ik een leer-relatie. Dit wordt vaak verward met een liefdes relatie. Er zijn veel mensen die dan een liefdesrelatie aangaan. Op zich ook prima natuurlijk maar realiseer je dan wel dat zo’n relatie ook weer over kan gaan als je alles wat je hebt te leren samen is doorleefd.

En toen viel er nog een kwartje. Ik wil super graag mensen gaan coachen met hulp van alles wat ik tot nu toe heb ervaren en geleerd. Geleerd op cursussen en workshops maar ook door het leven zelf. Dat heb ik hem laten weten en hij wilde graag op die manier verder. Hij is dus eigenlijk een soort proefkonijn en dat vond hij prima. Zo kan ik mijn coaching ontwikkelen en hij heeft er ook baat bij. Verbinding en openheid.

Dus Anita wordt spiritueel coach! Wow … dit voelt erg eng maar ook iets was ik zo graag wil!! Zelf ben ik er ook nog niet helemaal, maar de laatste angsten en leerpunten op dit gebied zullen nu snel doorlopen zijn. Dus hou mijn website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen!

Ik weet zelf ook niet waar dit naartoe gaat en wat het Universum voor mij in petto heeft. Maar ik laat het proces gaan  zoals het gaat en ga mee in deze flow!

Gaan jullie met mee uitvliegen?

Liefs Anita

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina