20. sep, 2017

Moeder Aarde

Lieve bewoners,

Jullie leven met veel op mijn oppervlak. En in tegenstelling tot wat de meeste van jullie denken, ben ik geen bol van alleen materie in de ruimte. Ik word Moeder Aarde genoemd. Ik voed jullie, ik geef jullie ruimte om te groeien, te leren, te spelen en te genieten! Te genieten van alles wat er op mijn oppervlakte is.  

En ook onder het aardoppervlak gebeurd van alles. In mijn binnenste zit vuur, warmte. En dat vuur dat is mijn energie. Daar in bevind zich mijn bewustzijn. Ja ook ik heb een bewustzijn.

Ook jullie hebben een bewustzijn. Je bent niet alleen een lichaam. Je hebt een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam. Je ziel heeft er voor gekozen juist in deze tijd op de aarde te komen. Ieder van jullie met zijn eigen unieke gaven en missie. Het doet me deugd dat steeds meer mensen dit gaan beseffen en wakker worden. Steeds meer van jullie horen de roep van je ziel. Steeds meer mensen gaan respectvol met mij, Moeder Aarde om.

En in deze tijd is het nodig dat er steeds meer zielen zich bewust worden dat alles energie is! Dat ook ik, Moeder Aarde een ziel heeft! Samen met de Moeder Maria, de aartsengelen en nog veel me energieën zijn we bezig de aarde een mooiere plek te maken. Maar wij hebben de hulp van heel veel zielen op aarde nodig. Vooral de zielen die er voor gekozen hebben om in deze tijd hier te zijn.

Dus ik roep jullie op! Ga leven in Liefde en Licht! Ga doen waar je hiervoor bent gekomen. Als je nog oude trauma’s, pijnen in je rugzak hebt zitten, ga deze loslaten. Ga de pijnen  Er zijn nu zoveel prachtige zielen die je hierbij kunnen helpen. Je hoeft dit echt niet allemaal alleen te doen.

Lieve aardbewoners!! Ik roep jullie allemaal op. Ga leven in Liefde en Licht!! Laat de negatieve berichtgeving van jullie nieuws programma’s je niet in een negatieve spiraal naar beneden trekken. We zijn met allen op weg naar een Prachtige Wereld. We zijn op weg naar De Hemel op Aarde. De Hemel en Aarde worden EEN!!!

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina