21. sep, 2017

Moeder Aarde / AA Michael

Lieve Anita

Hier is Moeder aarde. Je mag alles loslaten mijn lieve kind. Zet je voeten maar goed op de aarde en alle zware energieën van mensen die je een healing geeft kan je loslaten. Je hoeft niet bang te zijn dat het heftig is. Je laat los wat je aan kan per keer. Het is niet gek om emotioneel te worden. Maar ik kan de zware energie voor je omzetten. Ik geef je er schone zuiver puur wit licht voor terug. Dit witte licht gaat je zuiveren.

Deze dagen ben ik sterk aan het veranderen. Ik ga omhoog in frequentie. Alle moleculen van mij gaan harder trillen. Dit is waar ik al zo lang naar verlang. En eindelijk is het zover. Eindelijk zijn er voldoende aardbewoners die wakker zijn geworden. Samen met jullie aardbewoners gaan we een nieuwe geweldige liefdevolle periode tegemoet. Deze periode is een overgangsperiode en kan heftig zijn voor jullie. Dat komt omdat je er nog tegen vecht. Het niet loslaten van zware energieën van angsten van ziektes etc. geeft strijd. Het houdt jullie in het oude stuk. Maar laat alles maar lekker los en ga ontspannen. Hoe meer van jullie er ontspannen zijn hoe makkelijker deze overgangsperiode zal zijn. En maak je ook geen zorgen om de mensen die niet mee gaan. Ga je richten op wat je zelf kan doen. Verbindt je met de mensen die er wel klaar voor zijn. Zoek elkaar op en maak verbinding.

Zoek elkaar op en ga met die groepen mooie dingen creëren. Dan hoef je niet angstig te zijn op wat er loskomt.

Anita je trauma’s en oude pijnen zijn nog niet helemaal geheeld. Je kan dit samen met vrouwen waar je je op je gemakt bij voelt gaan loslaten. En doe dat op een ontspannen manier. Niet dat je er per se geld mee hoeft te verdienen. Ga lekker met elkaar genieten.

Je mag zelf kiezen bij wie je je op je gemakt voelt. Ga je niet verbinden met mensen die niet zuiver aanvoelen. Je hoeft niet iedereen gelukkig te maken. Mensen hebben zelf de keuze of ze mee willen gaan de verhoging van de energie. Als jij je zelf gaat helen, gaat ook de omgeving met je mee. Laat die oude angsten los en ga stralen!!! Verbind je met andere mooie zielen en ga shinen! Je kan het!

Nu neemt Aartsengel Michael het over.

Je kan mij ook om hulp vragen. Ga vooral heel goed koorden snijden. Je bent een kei in het verbinden met mensen en koorden te maken waar de negatieve energie dan naar je toe komt. En als je dan niet goed met je voeten op de grond staat en niet goed verbindt met Moeder Aarde, hou je dit allemaal vast mijn lieve kind. Maar dat is niet meer nodig lieverd. Ga goed voor jezelf energetisch zorgen. Dan ben je zuiverder en puurder en kan je de boodschappen ook goed helder doorkrijgen. Dan mag je de mensen doorgeven wat er nodig is in deze tijd.

Dus vanaf nú ga je dat doen lief kind. Goed aarden, jezelf energetisch reinigen, koorden snijden, mediteren. Als je vroeg wakker bent, ga je op je eigen plek zitten en ga je dit allemaal doen. Je hebt een keer al een prachtig ochtendritueel voor jezelf gemaakt. Ga dit weer doen! En je hebt veel meer energie voor de rest van de dag. De rest van de dag kan je dan goed voor je lieve man en kinderen er zijn. Dan is het allemaal veel minder zwaar. Echt lieverd luister hier goed naar. En dan ga je ook gezondere keuzes kunnen maken voor wat betreft eten en drinken en beweging. Ga lekker wandelen in de natuur in de omgeving. Zorg de komende tijd heel erg goed voor je zelf mijn lief kind. Je bent zo nodig en waarde vol in deze tijd. En dit is ook wat je ziel heel graag wil. Ze kan niet wachten!!! 

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina