8. nov, 2017

Channeling Moeder Aarde

Terug naar de basis

Terug naar de natuur

Jullie mensen leven op mijn oppervlakte en luisteren niet meer naar mij. Jullie voelen de pure energie niet meer van de natuur. De natuur is eenvoudig en simpel. Het draait allemaal om energie. De zon verwarmt mijn oppervlak. Daardoor is het op veel plekke mogelijk om te leven. De zon en de aarde samen heeft een prachtige plek gecreëerd waar jullie kunnen wonen, leven en genieten!

Want het lijkt wel of jullie dit zijn vergeten. Het leven op de Aarde is bedoeld om te genieten. Genieten van de mogelijkheden die je hebt gecreëerd en gekregen om ervaringen op te doen. Ieder van jullie is een prachtig mooi wezen. Jullie bestaan uit energie op verschillende niveaus. Op fysiek niveau heb je een prachtig lichaam gemaakt en gekregen, op emotioneel niveau heb je een energie lichaam waar je de emoties die horen bij je ervaringen worden opgeslagen. Dan heb je op mentaal niveau je verstandelijke vermogen gekregen. En wat velen van jullie niet weten is dat je op spiritueel niveau een astraallichaam hebt. Je bent dus niet je lichaam! Je hebt een lichaam gekregen. En wat zijn jullie vaak niet goed aan het zorgen voor je lichaam.

Op mentaal niveau zijn er veel mensen die gedachten hebben die negatief zijn over zichzelf. De gedachten die gaan zijn: ik ben te dik, te groot, te zwaar, te mager, ik zie er te oud uit of weer te jong. Het zijn allemaal oordelen die door jullie hoofden gaan. Maar weet dat jullie gedachten ook een energie is. En die energie zend je uit de ruimte in. Net als bij een radio. Dat gaat ook in golven. Gedachten hebben ook krachten. Als je negatief denkt over je lichaam, gaat je lichaam ook meer van dit soort dingen creëren. Dus mijn dringende advies lieve mensen, hou je gedachten POSITIEF. Als je merkt dat je weer in de negatieve gedachten en in de oordelen schiet, zet die gedachten aan de kant. Zeg tegen die gedachten: STOP, dit is GENOEG. Nu gaan we dit omzetten naar positieve gedachten.

En jullie voedsel is ook vaak zo slecht voor jullie lichamen en mentale stuk. De hoeveelheden suiker die wordt gegeten is zorgt dat jullie lichamen dit als vet opslaan. Of het zorgt dat er verkeerde cellen gaan groeien die dol zijn op suiker. Jullie creëren op deze manier zelf de ziektes

Jullie lichamen zijn vele miljoenen van jullie aardse jaren gecreëerd. Dit om zielen de kans te geven ervaringen op te doen en lessen te leren. Door deze ervaringen te ondergaan en de lessen te herkennen en vast te houden groeien jullie steeds meer een stuk naar het licht.

Wat ik nu kan adviseren ga alle oude rommel OPRUIMEN. En dan bedoel ik de ROMMEL op alle niveaus

 Fysiek: ga bewegen in de natuur. Lekker wandelen en voelen dat je onderdeel bent van de natuur. Doe dan wat goed voelt. Heb je zin om een boom aan te raken. Doen! Je zal voelen dat zware energie/ oude emoties dan afgevoerd kunnen worden. Moeder Aarde neemt deze energie in zich op en geeft je er via de sapstroom van de boom schone lichte energie voor terug. Heb je fysieke klachten? Blijf er niet meer rondlopen maar zoek een goede genezer wat goed voelt. Maar blijf ook de reguliere artsen informeren of om tips vragen. Iets uitsluiten is nooit goed. In deze tijd is het juist goed als van alle genezers zowel regulier als alternatief de goede dingen samen gaan smelten. Je merkt dat bij een samenwerking er een completere behandeling kan ontstaan waardoor mensen sneller van klachten af zijn. En wij mensen weer sterk gezond en vitaal kunnen worden. Dan kunnen we met zijn allen een prachtige wereld creëren waar het voor onze kinderen heerlijk wordt om in te leven.

Emotioneel: in deze tijd komen oude emoties naar boven. Alle ervaringen geven een bepaald gevoel. Als jullie dat gevoel niet merken, wordt het in de cellen van je lichaam opgeslagen. Er ontstaan dan een vergelijkbare ervaring maar vaak dan iets heftiger. Die ervaring triggert de eerdere ervaring en de emotie komt dan vrij. Als jullie dan niet worden getriggerd, komt er weer een ervaring die nog iets heftiger is. Net zo lang tot je voelt/ luistert. Dan is er inmiddels een hele kast vol emoties ontstaan met een groot slot er op. En dan kan het gebeuren dat het slot losspringt en er een vloed aan emoties komt. Blijf hier niet mee in je eentje rondlopen. Zoek hulp om hier mee om te gaan. Er zijn zoveel goede prachtige zielen aan het werk. Er zijn coaches op allerlei gebied die je hiermee kunnen helpen.

Mentaal: Veel mensen gebruiken alleen het verstandelijke gedeelte van hun hersenen. Daar zit een prachtige intelligentie maar die wordt nu vaak gebruikt om andere mensen te overheersen. Dat geeft een gevoel van macht. Maar dat is iets wat nu gaat veranderen. Het is niet langer nodig om je beter te voelen als je macht hebt over andere mensen. De afgelopen eeuwen is de mannelijke machtsenergie overheersend geweest. Het is nu tijd dat de zachte vrouwelijke energie ruimte mag krijgen. In ieder van jullie, of je nu man of vrouw bent is de mannelijke en vrouwelijke energie aanwezig. De vrouwen mogen de collectieve pijn die is ontstaan door de onderdrukking van het zachte vrouwelijke gaan helen. En de mannen mogen dit proces ondersteunen en hun vrouwelijke energie ook tot uitdrukking laten komen.

Spiritueel: Velen van jullie hebben vele levens gehad en zijn steeds opnieuw geïncarneerd. Je hebt alle soorten levens gehad. Je bent zowel man als vrouw geweest. Zowel slachtoffer als dader. Steeds opnieuw ben je afgedaald in een lichaam en heb je door vele ervaringen steeds meer kunnen afleggen. En nu is tijd dit karma los te laten. Je hoeft niet meer steeds opnieuw leven na leven het karma in te lossen. Je mag kiezen in dit leven om alle karma af te leggen. En zo te gaan leven in het licht. Het goddelijke licht in jezelf naar buiten te laten stralen. En als een groot gedeelte van jullie hiervoor gaan kiezen, ontstaat er een prachtige wereld. Een wereld van vrijheid, van genieten, van prachtige natuur, van schoonheid, van liefde, van licht……

Wie kiest hiervoor?

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina