18. dec, 2017

Moeder Aarde

Lieve bewoners,

Het is deze dag een donkere dag. De laatste donkere dag van dit aardse jaar. In deze donkere periode roept dit veel zware energie op. Het is vooral zware energie vanuit het verleden. Het is energie wat vast zat in je lichaam. Velen van jullie hebben niet geleerd om zware energie die ontstaat bij menselijke heftige ervaringen af te voeren. Jullie geven/ nemen geen ruimte om die energie die ontstaat bij emotionele gebeurtenissen af te voeren. En in deze periode, in deze periode van donker, resoneert dit met de zware energie in jullie lichamen. De energie komt los. Lieve mensen, neem de tijd voor jezelf om deze energie af te voeren. Dan zal het aardse dagelijkse leven chaotisch worden, maar dat is dan maar even zo. Het is goed de zware energie te gaan afvoeren.

Als je dan je rugzak hebt leeg gemaakt, dan is er ruimte voor licht. Lichte energieën. En velen van jullie zijn al bezig om technieken te gebruiken om zware energieën af te voeren. En weet dat er geen enkele methode de beste is. Voor iedereen is er een geschikte methode. Of je nu technieken gebruikt van de lichtmeesters. Of je energetische healing doet. Of dat je zelf je lichaam laat bewegen zodat het zweet van je af druipt. Alles is goed. Neem deze tijd echt voor jezelf. Iedereen kan voelen wat goed is voor je. En er zijn dit jaar ook heel veel prachtige zielen die klaar staan om anderen te helpen. Iedere ziel draagt zijn steentje bij. Ben je zelf iemand die dit jaar gestart is met methodes om anderen te helpen met de rugzakken te legen? Fantastisch!!!

Weet dat de zware energieën door mij, Moeder Aarde, worden opgenomen en getransformeerd. Je krijgt er prachtig zuiver licht voor terug. Het is een periode die ook als zwaar wordt ervaren. Veel zware herinneringen, trauma’s komen los. Maar weet dat dit een doel heeft. Het is niet om jullie te pesten of te testen. Het doel is dat het leven hier op deze prachtige planeet een waar paradijs gaat worden.

Ieder mens heeft de keuze hier mee te gaan. Maar het is een keuze uit vrije wil. Ieder mens heeft bij het incarneren hier op aarde deze vrije wil gekregen van de Bron. Dus laat mensen ook vrij in deze keuze. Er zijn zielen die kiezen om de lessen niet in dit leven aan te gaan. Maar te kiezen om dit leven “uit te zitten”. En dat kan voor anderen onbegrijpelijk zijn. Maar heb respect voor deze zielen. Ieder heeft een vrije wil en mag dit leven. Hoe zwaar dit ook voor de dierbaren mag zijn.

De komende jaren gaat ook jullie planeet zich ontdoen van zware energieën. Weet dat dit dan heftige reacties kan geven. Stormen, aardbevingen, aardverschuivingen. Dit alles hoort erbij. 

Maar jullie kunnen dit dragen. Jullie hebben gekozen dit proces mee te maken.

Dit is ook een oproep aan de lichtwerkers/ lichtdragers. Het licht wat jullie uitdragen is van de Bron afkomstig. Het is Puur en Zuiver. Ga hier mee door en wees een voorbeeld voor anderen!

Opmerkingen

Pia Prins

05.01.2018 14:38

Anita? Simpel! Ik hou van jou! Stuur me alles wat je weet aub. Ik wil licht en liefde zijn en de natuur en de liefde aanbidden! 🙏💖😘

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina