3. jan, 2018

Tekst

Lieve bewoners,

Vandaag zal ik via Anita een prachtige boodschap voor jullie doorgeven. Dit nieuwe aardse jaar is begonnen. En wat een energie! Steeds meer een meer ervaar ik jullie energieën die jullie aan me geven. En dat vervult me met zoveel blijdschap en vreugde. Ik kan jullie energie zo goed gebruiken. Alles wat jullie op mijn aardoppervlak ervaren aan fijne ervaringen en heftige ervaringen geeft energie. En die energie word ik gewaar. Met deze energie voel ik me met jullie verbonden. Ik ervaar waar jullie mee bezig zijn, wat jullie uitdagingen zijn, wat jullie angst geeft en wat jullie vreugde geeft.

De energie die ik van jullie krijg is enorm gestegen en dat is fantastisch. Deze energie zet ik om in positieve energie. Het is compleet gezuiverd van alle zware energieën. Van de angsten die jullie meekrijgen op mijn oppervlak. Ik vraag jullie dan ook dit nieuwe jaar je steeds vaker met mij te verbinden.

Ga dan op een rustige plek zitten, het liefst in de natuur. Voel de wind door je haren, voel de lucht strijken langs je huid. Voel de zuiverende druppels op je haren…  laat je één worden met de natuur. Je kunt met je rug tegen een boom gaan zitten of staan. Haal een paar keer diep adem en ontspan je zoveel mogelijk. Laat nu alle zware energieën die je in dit leven hebt opgeslagen los. Laat deze energieën via je lichaam en je voeten naar mij stromen. Verbind je energie met mij. In mijn binnenste zet ik deze energie om. En je ontvangt ook via je voeten een heerlijke zuivere witte energie. Het kan ook zijn dat er rode energie of blauwe energie mee gaat. Dat hangt af van wat jij nodig hebt. Probeer er niet over na te denken maar wees gewaar wat er gebeurt met de energie. Het zal misschien niet meteen de eerste keer lukken maar hou vol! Je kunt het zo vaak doen als maar kan.

Neem er regelmatig de tijd voor. Als het weer op mijn oppervlak zich er niet voor leent, zoek dan een rustige plek op in je huis. Zuiver dan eerst de energie in je huis. Dit kan je doen door Aartsengel Michael te vragen: Aartsengel Michael: “Ben je er? Neem alle zware, negatieve energieën mee naar het licht en zuiver deze ruimte waar ik me nu in bevind. Zuiver mijn energielichamen van alle zware energieën en neem ze mee naar het licht. Dank je wel.”

En nu kan je verder met de energie loslaten aan mij en nieuwe zuiverende energie ontvangen.

Hoe zou het zijn als steeds meer van jullie aardbewoners dit regelmatig gaan doen? Wat zou er gebeuren met alle heftige zaken die nu omhoogkomen?

Het is zo, in deze tijd ben ik, de planeet Aarde, aan het veranderen. Mijn trilling in de energie is zich aan het verhogen. Omdat de trilling op de planeet waar jullie op verblijven hoger wordt, is het voor jullie lichamen ook goed voelbaar dat de trilling omhoog gaat. Jullie moleculen trillen ook op een steeds hogere frequentie. Dit zorgt ervoor dat oude pijnen, angsten, trauma’s los getrild worden. En de bedoeling is dat dat op een makkelijke manier van je af gaat stromen. Als je deze energieën vasthoudt wordt een enorm zwaar heftig proces. En dit hoeft dus niet zo te zijn. Ga je regelmatig ontdoen van oude energieën. Er zijn nog veel meer methodes om dit te doen. En het zou nu voor deze channel Anita te ver zijn dit allemaal te gaan beschrijven. Al wil ik wel meer en meer met haar gaan werken om mijn boodschappen te gaan doorgeven.

Dus spreken we af dat wie dit leest en zich hiermee verbonden voelt, dit regelmatig gaat doen? Dan worden jullie lichamen steeds schoner en schoner. Dan worden jullie gedachten steeds schoner en positiever. En als voldoende van jullie dit gaan doen, gaan we op weg naar een prachtige omgeving hier op mijn aardoppervlak. Een omgeving met de prachtigste natuur. Nog mooier dan jullie je nu kunnen voorstellen. En iedereen is vrij van angst, woede, jaloezie. Er is geen ruzie, oorlog, geweld, drama meer. Jullie leven in harmonie en vrede.  Zie dit voor je!!!

Hoe zou dit zijn, prachtige lieve bijzondere Aardbewoner?

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina