25. jan, 2018

Tekst

Lieve Anita,

Eerder hebben we je laten weten dat we aan jou de boodschappen willen doorgeven. Je bent een prachtig liefdevol zuiver kanaal. Maar je laat je nog veel afleiden mijn lieve kind.

Ga meer rust en ontspanning pakken. En dan echt rust. Dat je helemaal alleen in je eigen ruimte bent. Ga daar ongestoord alles helen wat er nog in je zit. Je zoekt het nog teveel buiten jezelf. Terwijl je een krachtige healer bent. Je kunt het lieverd! Ga elke dag in je eigen praktijk ruimte zitten of liggen en ga healen mediteren en bewegen wat JIJ wilt. Wat goed voelt voor JOU. Wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Je hebt dit vandaag al heel goed gedaan door een hele dag alleen te zijn. Dit kost je nu nog moeite maar is wel heel erg goed. Je bent nooit alleen mijn lieve kind. Ik Moeder Maria ben bij je en ook Moeder Aarde is er voor je. Ze steunt je, ze voedt je, ze ontvangt je energie en geeft er mooie nieuwe energie voor terug.

De kleuren

Vandaag heb je het gedurfd. Je durft nu naar buiten te treden met de nieuwe kleuren. Bij je laatste healing sessie bij Saskia heb je de kleuren gekregen. Roze blauw en groen. Deze kleuren passen bij jou. Als kind zag je deze kleuren voor je ogen als bolletjes. Je mag met deze kleuren gaan werken. Blauw voor energie, Roze als ondersteuning liefde en onvoorwaardelijke liefde en de groene voor heling. Met deze 3 kleuren voeden wij je. Laat deze energieën door je heen stromen en daarmee heal je jezelf. En als je helemaal geheeld en volgestroomd bent, kan je ook anderen daarmee healen. En je hebt alle tools in huis. Je kunt het lieve Anita. De opleiding die je nu bent gestart is heel goed. Die kan je goed combineren in je praktijk. Mensen willen graag ontspannen maar zijn vaak nog huiverig voor alles wat maar zweverig zou kunnen lijken. Maar met voetreflex zet je de mensen weer op aarde neer.

De blauwe energie komt van de Acturians, de roze is van Moeder Maria en de groene energie van Moeder Aarde. Deze samenwerking is het blauwe genootschap.

Het schilderij wat je vorig jaar hebt gemaakt bevat deze kleuren en energieën. Je hebt nu deze connectie begrepen. Je mag met deze kleuren/energieën gaan healen, tekenen, schilderen!

En nu gaan we er mee stoppen want het kost je nog veel energie lieve Anita. Laat onze informatie door je heen stromen en zet je angst / ego aan de kant. Dan kost het zo min mogelijk energie en is de informatie zuiver en puur.

Vraag: Kan ik deze boodschap delen?

Ja, je kunt hem delen. Voel wat voor jou nu genoeg is. Ik zie dat je het gaat plaatsen op je website en een link daarnaar toe gaat via social media worden verspreid. Dat is voor ons moeilijk te begrijpen mijn lieve kind. Voor ons is alle informatie beschikbaar als we er om vragen. Dat is waar de mensen ook naar toe gaan. De huidige technologie verbindt al heel veel informatie met elkaar. Dit gaat meer en meer worden. Tot dat de mensen er achter komen dat ze zonder hulpmiddelen toegang hebben tot welke informatie dan ook.

Vraag: Is het goed als ik nu stop? Ik word moe en voel dat het dan niet meer zuiver is. Dat ik dan me terug trek uit mijn lichaam.

Antwoord: Ja, dat is goed. We zullen het voor nu hierbij laten mijn lieve kind. Ga met regelmaat rustig zitten voor een channeling. Voor jou als mens is het goed dit echt in te plannen. Anders krijg je heel veel onrust in je hoofd en lichaam omdat de informatie als het ware om en in je lichaam is.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina