13. mrt, 2018

Moeder Aarde

Nu zit ik weer lekker klaar om te channelen. Muziekje aan. Rustig in mijn eigen ruimte.

Ik voel de energie wervelen rond mijn benen. Een heerlijk tintelend gevoel. Ik ervaar hoe Moeder Aarde omhoogkomt en naast me komt staan. Het voelt als een vrouw. Blauw dun gewaad. Ik ervaar handen op mijn schouder en ik ga typen. Ik zet mijn verstand opzij en ga typen.

Lieve mensen,

Ik ben verheugd dit kanaal weer te kunnen gebruiken. Ze is onzeker maar weet niet half hoe goed ik haar kan gebruiken. Haar energie is zuiver en puur en dat is zeldzaam. Ze is uniek. Mijn boodschappen komen zo goed door. Ik ben blij dat je de moeite neemt deze tekst te lezen. Het is belangrijk dat de mensen bewust worden van hun dagelijks leven.

Ik zie veel mensen die de aarde als vanzelfsprekend nemen. Ze leven het dagelijks leven. Ze gebruiken alle dingen maar beseffen niet hoeveel dit kost aan fossiele brandstoffen van onze planeet. Alles wat je doet kost brandstof. Dus ik vraag de mensen word bewust van je dagelijks doet. Kijk naar wat je gebruikt en hoeveel afval dit geeft. Hoeveel elektriciteit gebruik je om alles te doen wat je op een dag doet? Probeer het eens wat minder te doen? Veel mensen zijn vergeten hoe het is om met elkaar te genieten. Ga genieten met elkaar en geniet van alles wat er op het oppervlak is. De natuur is zo prachtig en zuiver en puur van energie. Geniet ervan. Op die manier wordt die zuivere en pure energie ook groter en groter. Laat je lichaam vol lopen met deze energie en draag het vervolgens uit naar je medemens. In plaats van klagen en zeuren wat anderen niet goed doen. Ga dit licht dat je op hebt gedaan dan uitdragen. Wees liefde vol naar alles wat is. Alles wat je ziet is aanwezig. Alles werkt met elkaar samen.

Het kanaal gaat in dit voorjaar en zomer weer wandelingen organiseren. Dit weet ze nog niet, maar ik zal haar hierover inlichten. Jullie genieten dan samen van de natuur en van elkaars energie.

In dit jaar zal er veel veranderen. Het is heftig en je kan het ervaren als heel zwaar. Maar weet dat na die zware periode er een periode van licht en liefde zal komen. Het is een transformatie. Ik wil dat onze planeet transformeert. Ze wordt lichter en lichter en ook de bewoners gaan hier in mee. Ik vraag jullie de zwaarte te aanvaarden en te doorleven. Weet dat er licht is aan het eind van de tunnel. Maak steeds als je de keus hebt, de keus voor wat licht voelt. Kan je kiezen tussen blijven zitten op de bank voor een scherm of naar buiten de natuur in. Vraag dan in jezelf aan het licht in je zelf wat de lichtste keuze is. Misschien wil je wel slapen of drinken of eten of wandelen.

Het is nu juist heel belangrijk om goed in je lichaam te zitten. Velen van jullie zitten niet goed in je lichaam. De aandacht gaat naar het hoofd en de gedachten die hier in rond tollen. Deze gedachten mag je minder aandacht geven. Het is belangrijk meerdere keren per dag de energie te laten zakken in je lichaam. Haal diep diep adem en adem zuivere energie in. En adem daarna de zware energie uit. Dan ontstaat er ruimte in je lichaam waar je hogere zelf in kan neerdalen. Het kan zijn dat er toch wat blokkades nog zitten. Ga daar mee aan de slag. Als je hulp nodig hebt, prima. Ook dit kanaal is heel erg bedreven met healing geven. Dus aarzel niet als het nodig is om een healing te ondergaan.

Blijf na het lezen van deze tekst even rustig zitten met je ogen dicht. Je kan de kleur roze gaan zien. Dit is de kleur van de onvoorwaardelijke moederliefde. Het licht van Moeder Aarde en Moeder Maria. Moeder Maria is jullie oermoeder. Laat dit roze licht door je heen gaan. En laat het opruimen wat je niet meer nodig hebt. Dat mag je in de Aarde laten zakken.

Lieve mensen, ik buig mijn hoofd in dankbaarheid. Dankbaar dat jullie op hier nu zijn en met mij de transformatie willen aangaan.

Blijf in vrede. In Liefde en Licht

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina