20. apr, 2018

Het Blauwe genootschap

Lieverd,

We willen met je gaan werken. En wie zijn we?

We zijn energie en de energie is afkomstig van een samenwerking tussen onze soort de Acturians, de energie van het lichtwezen die jullie kennen als Moeder Maria en de energie van Gaia (Moeder Aarde). Je mag deze boodschappen regelmatig gaan ontvangen lieverd. We willen dat je dit vaker gaat doen. Eerst nog op papier en later ook gesproken. Maar dat is voor later.

Voor deze dag willen we dat je het volgende doorgeeft:

De Acturians zijn aanwezig. We kunnen reizen met een lichtschip en zijn steeds maar een gedachte bij jullie vandaan. We zijn aanwezig in de buurt van jullie blauwe planeet. Wij vinden jullie planeet prachtig en julie zijn zulke dappere zielen dat jullie er voor gekozen hebben in deze tijd van Transformatie ook echt in de 3e dimensie op Aarde te leven. Wees trots en dankbaar voor jezelf en deze keuze. We zijn veel zielen die hiermee worstelen. Wat doe ik hier? Waarom is er zoveel negativiteit?

Maar weet dat jullie in de greep worden gehouden door de media. Door wat jullie kijken op jullie schermen zie je alleen wat er minder goed gaat op de Aarde. Maar met zoveel liefdevolle zielen op aarde gebeuren er ook zoveel prachtige dingen. Steeds meer mensen laten via hun liefdevolle hart liefdevol en geneeskrachtig licht schijnen. Mensen nemen initiatieven. Er is zoveel waar je nu terecht kan. Dus lees je dit en heb je hulp nodig? Ga op zoek naar deze mensen. En je kan zelf al beginnen door vanaf nu gezonder te gaan leven. Dus kijk eens welke informatie neem je tot je? Probeer dat tot een minimum te beperken. Kijk niet meer naar negatieve berichten en schermen. Ga de verbinding aan met gelijkgestemden.

Ook ons kanaal Anita bijvoorbeeld geeft healing avonden. Dat wordt door de mensen zo gewaardeerd. En zo zijn er nog veel meer van dit soort initiatieven.

Ook is er veel zorgen energie wat rond gaat over de Aarde over het klimaat en de aarde. Maar weet dat het klimaat altijd veranderd. Dat het een normaal verschijnsel in de cyclus dat de aarde opwarmt. Moeder Aarde is heel krachtig en sterk en kan dit echt aan. De vervuiling van de lucht en het water zal de Aarde niet tenonder laten gaan. Wel is vervuiling voor alles wat op het oppervlak leeft. Voor mens, dier en de planten is het belangrijk dat jullie dampkring schoner gaat worden. En de mogelijkheden en de technologisch kennis is hiervan ook al aanwezig bij de mensen. Alleen wordt er soms tegengewerkt door mensen die vastzitten in het oude. In het geloof in fossiele brandstof, in het geloof dat er niet meer mogelijk is. Maar wees hierin open minded. Door de transformatie komen er steeds meer mogelijkheden om energie te winnen.

Blijf geloven lieve zielen!

En de quote die bij deze tijd zo past:

Alles wat ik zie en doe, bekijk en doe ik met Liefde en Mededogen.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina