22. jun, 2018

Energie en Bewustzijn

Lieve Anita,

Hier spreekt je spirit team. We geven deze boodschap gezamenlijk… we bundelen onze energie... de informatie kan zo beter doorkomen..

We zien je worstelen met jezelf en het leven… het is niet makkelijk in deze tijd… Moeder Aarde is aan het evolueren. De kosmische energieën worden hoger in frequentie.. voor jou als gevoelig persoon met gevoelige cellen een zenuwen is dit goed voelbaar….

Vooral deze dagen stijgen de energieën heel erg. Dan is het belangrijk je rust te pakken.. Geef je Hoofd rust en daal af naar je hart… leg je handen op je hart en voel… voel dat het klopt… voel de pure energie, de zuiverheid en de rust die over je neerdaalt.. stuur liefde naar je lichaam.. zeg dat de zware energieën die er nog vast zitten los mogen…. Voor jou werkt het ook goed om muziek aan te zetten en te gaan dansen… dan gaan al je cellen bewegen en trilllen en laten ze de zwaarte los… doe dit eens in veilige omgeving thuis..  doe het zo vaak als goed voelt.. het geeft je nieuwe levensenergie en haalt je uit je hoofd… uit de verwarring en uit je ego en uit je verstand….

Kijk eens hoe goed je je daarna voelt…

En voor iedereen die dit leest.. voel eens wat er gebeurt met je energie en je lichaam deze tijd. Met de langste dag vandaag… met al dat licht…. Neem eens rust zonder afleiding.. dus zonder al die elektronische apparaten waar jullie mee communiceren… geniet van wat de natuur, Moeder Aarde heeft te bieden… kijk hoe Moeder Aarde zorgt voor nieuwe zuurstof, planten en bomen en bloemen. Dieren om lief te hebben en om liefde van te ontvangen.. water om te drinken… voedsel om te eten..

Kijk wat de mensen doen met het aardoppervlak en de lucht laag er boven….Hoe lang blijven jullie doorgaan met het vervuilen van de lucht.. het onvruchtbaar maken van de bodem? Kijk eens goed om je heen hoeveel prachtige mensen er bezig zijn dit al beter te maken? Schenk eens aandacht aan de positieve ontwikkelingen op dit gebied? En schenk eens aandacht aan de technische mogelijkheden die er zijn om energie op te wekken zonder verspilling en uitstoot van vervuilde lucht en water. De mogelijkheden zijn er. Dus ik roep de technische mensen op hier meer onderzoek naar te doen. Hoe kunnen we energie halen op een zo schoon mogelijke manier.

NU is het moment aangebroken hier alles op alles te gaan zetten. Jullie hoeven niet bang te zijn dat Moeder Aarde het niet aankan. Alleen het aardoppervlak, jullie eigen ruimte maken jullie vies en ziekmakend.  De energie binnen in de aarde en het bewustzijn van Moeder Aarde samen maken alles schoon, zodat jullie hier kunnen leven. Maar het tempo van de vervuiling gaat soms erg snel. Dus als dat tempo omlaag kan en tot helemaal nul. Dat is het STREVEN….

Het is mogelijk te leven in een PARADIJS!! Leven in het pure bewustzijn dat jullie bewoners zijn van een prachtige planeet. Waar jullie mooie leerzame prachtige ervaringen kunnen hebben. Maar wees dan bewust van hoe jullie levensstijl jullie leefomgeving beïnvloed.

Het is echt nog niet te laat. NU is de tijd de levensstijl te veranderen en met respect, liefde en aandacht om te gaan met alles wat Moeder Aarde ons heeft te bieden.

Hoe kunnen we onze leefomgeving nog mooier en zuiverder maken?

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina