25. sep, 2018

De Hemel op Aarde

Lieve Anita,

Hier een boodschap die via jou de wereld in mag. Ga het verspreiden en wees niet bang.

Je wordt heel goed bescherm door je engelen, helpers en overleden dierbaren. Blijf het pad bewandelen en laat je niet bang maken. We zijn er voor je! Dus vraag ook om de hulp. Als mens op Aarde heb je een vrije wil gekregen. En je mag altijd anders kiezen, maar vandaag zien we dat je de droom van de Hemel op Aarde weer helemaal door je heen voelt stromen. Deze channeling zal daar zeker en steen op misschien wel rotsblok aan bijdragen. Wees niet bang voor de golven die je daarmee maakt. Dat is juist goed. De zware energieën die er loskomen, mogen allemaal aan het licht komen.

Lieve lezers,

Oh we zullen ons eerst even voorstellen.

Het Blauwe Genootschap is een samenwerking in energieën tussen Moeder Maria, Moeder Aarde en Arcturianen. Arcturianen zijn blauwe wezens of buitenaardse zoals jullie dat noemen. Zij zijn op hetzelfde punt geweest waar jullie nu zijn. Ze zijn geëvolueerd en in staat met lichtschepen te reizen. Anita heeft een Arcturiaan als gids. Er zijn Arcturianen aanwezig met hun lichtschepen vlak buiten onze dampkring. Ze zijn er om ons te helpen. We proberen dit zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen. Het is voor jullie als mens niet altijd te bevatten. In het Universum heeft de Bron prachtige mogelijkheden gecreëerd. De Aarde is een plek waar je als ziel kunt groeien, leren en genieten. In de loop der tijden is die kennis verloren gegaan. En is het leven op Aarde vaak een strijd. Maar het is nu tijd om deze strijd te staken! Jullie hoeven niet meer elkaar naar het leven te staan. Het is tijd dat de schellen van de ogen vallen en dat we zien dat we strijden tegen onze eigen soort. Dat jullie strijden tegen je medemens.

We zijn enorm verheugd te zien dat steeds meer mensen wakker worden, dat de sluier voor hun ogen oplost en dat ze wakker worden. Het wakker worden en voelen ervaren dat je meer bent dan een lichaam. Dat je lichaam het voertuig is van je ziel en je energielichaam.

Voor de zielen die dit lezen en je voelt dat dit waar is voor jou. Je voelt dat je hart een sprongetje maakt, of je voelt tintelingen, of je wordt heel blij. Luister dan naar deze ervaring. Het wijst je de richting uit die je ziel wil. En ga dan op zoek naar de innerlijke stem, de goddelijke vonk in jezelf. Deze vonk heeft ieder mens. Alleen is het niet altijd goed te voelen door de lagen die eromheen zitten.  Zie het maar als een ui waar de Bron in het midden zit. Steeds gaat er een laagje af waardoor je steeds dichter bij je kern komt. En in die kern zit je goddelijke oorsprong. De oorsprong zit dus in jezelf. Je hoeft het niet buiten je zelf te zoeken. Keer naar binnen. En kom je dan lagen tegen? Kom je er zelf niet door heen? Zoek dan hulp om die lagen af te pellen. Er zijn nu zoveel prachtige zielen die je daar mee kunnen helpen. Zij worden ook wel lichtwerkers genoemd. Ook Anita is hier mee bezig. Wij steunen haar om haar talenten en gaven te ontwikkelen. Het is niet altijd makkelijk en ook voor haar is het soms door alle afleidingen, dagelijkse beslommeringen niet makkelijk die innerlijke roep te horen.

Maar zei heeft die droom. De droom van een maatschappij waar iedereen in vrede met elkaar leeft. Dat de mensen elkaar vertrouwen. Dat de mensen elkaar respecteren, dat de mensen van het positieve uitgaan. Dan wordt de maatschappij zoveel mooier dan nu!! En dan zullen jullie ook respectvol omgaan met de natuur. Met Moede Aarde.

Dit is waar we voor staan. Deze samenwerking gaat daarvoor. We combineren onze energieën en spreken de zielen aan die hiervoor openstaan en met ons willen samenwerken.

Lieve lezers van deze channeling! Jullie worden opgeroepen de lagen van je ui te gaan afpellen. En daarbij belangrijk: voel wat werkt voor jou! De mogelijkheden zijn eindeloos. Is er een cursus, of een behandeling die je tegenkomt en het voelt goed? Niet twijfelen maar doen!

Lieve lezers, tot de volgende keer!

In Liefde en Licht,

Het Blauwe Genootschap

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina