1. okt, 2018

Angst en Liefde

Geschreven op 1 oktober om 9.45 uur. Dit is een hele persoonlijke channeling... de boodschap is puur op mij van toepassing.. maar wie weet maakt het iets in je los waar je wat aan hebt. 

Lieve Anita

Jij bent een pure zuiver ziel. Je straalt vrede uit… er zijn geen woorden voor om te omschrijven.

Als we dit proberen gaan we mee in de dualiteit. De dualiteit tussen Liefde en Angst

Maar je weet dat er een veld is, een Bron, een Goddelijke essentie waar alles uit ontspringt.

In dit veld is geen Liefde zoals dit wordt beleefd op Aarde. De liefde die eist en de Liefde die uit Angst is ontsprongen. Het is een vrede, het is gewoon Zijn.

De zielen die in dit veld verbleven, waaronder ook jouw essentie, vonden dit saai en wilde ervaren… wat is het om Liefde en Angst te kennen. Hoe voelt Liefde?

En om dat te kunnen ervaren zijn de zielen aan een lange reis begonnen. Een reis naar de derde dimensie. De dimensie waar het grootste deel van de mensen op Aarde zich in bevinden.

In deze dimensie ben jij ook afgedaald lieve Anita. Jouw pure zuivere essentie wilde dit ervaren.

Maar zoals je nu weet lieverd, is er bij jou een enorme weerstand ontstaan tegen Angst. Je mind heeft de les niet goed begrepen. Je hebt Angst als iets slechts gezien. Angst is wat je in je jeugd voortdurend hebt ervaren. Dit was jouw keuze lieverd. Om ten volle de Angst te ervaren zodat je kunt leren wat Liefde is.

Maar je hebt juist je afgekeerd van de schaduwzijde van de Angst.  En ook in je praktijk merk je dat. De mensen komen niet om dat je de Angst wegstopt. En dat is juist voor je klanten ook voelbaar. Het geeft ze niet de ontspanning en liefde die ze zoeken. Maar ze merken wel dat die puurheid en zuiverheid in je zit. En dat is wat je mag gaan ontwikkelen lieve Anita.

En de kaart die je net hebt getrokken: Tijd om te beslissen… is een hele intense boodschap. Iets wat je nu hebt opgepikt… En wij je helpers zijn súper trots dat je dit begrijpt…er zullen maar weinig zielen zijn die dit kunnen begrijpen… maar we gaan je wel vragen nu deze boodschap uit te typen en door te geven. Heb vertrouwen dat we dit met de allergrootste zuiverheid en puurheid zullen doen.

Het is Tijd om te Beslissen Lieve Anita, lieve ziel. Wil je je kennis over Angst en Liefde op Aarde uitdragen. Zodat er meer zielen zullen zijn die daarvan leren. Of wil je dit vanuit lichtwereld doen?

Je hebt een keer voor de keuze gestaan. Toen je bijna aan de andere kant was heb je die keuze ontvangen. Maar je hebt toen niet de keuze kunnen maken of niet zo stevig als zuiver zou zijn. En daarmee kwam je terug op Aarde met een been op Aarde en een been in de Hemel. En dat geeft instabiliteit, wiebeligheid en onzekerheid en Angst.

Dus lieve Anita: Het is tijd om te beslissen… tijd om Ja te zeggen tegen wat je kiest….

IK KIES:

Ik kies leven hier op Aarde. Ik kies om dienstbaar te zijn aan de zielen op Aarde die in Angst leven. Als ze hulp vragen en hier komen omdat ze dat voelen, ben ik er.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina