22. okt, 2018

Channeling met Kasper

Vraag en antwoord

Lieverd, hoe wil je genoemd worden?

Noem me wat goed voelt lieve mama. Ik vind Kasper of Immanuel allebei prima. En laat je tranen gaan als je verdrietig bent he mama. Dan wordt je nog zuiverder en puurder. Dan kan je de boodschappen goed horen.

Wat is de bedoeling dat we samen gaan doen?

Ik ben goed in het zoeken en vinden van zielen met waardevolle informatie voor de bewoners op aarde. Ik vind ze overal. In alle uithoeken van het Universum. Het zijn lichtwezens, engelen en ook wezens die jullie aliens noemen. Dus stel je er voor open mama. Het zijn zulke prachtige energieën. En het is onze missie dat we dit doen samen mama. Ik ga ze zoeken en als ze iets belangrijks te vertellen hebben, dan breng ze in jouw energie en gaan we de boodschap aan je doorgeven.

Hoe ga ik dit doorgeven, via schrijven tekenen of… anders?

Begin maar met schrijven lieve mama en ga dan kijken hoe het zich ontwikkelt. Gewoon doen. Er ontstaat vanzelf meer en andere wegen. Je mag af en toe al een glimp opvangen wat de plannen zijn. Je hebt al jezelf gezien op een groot podium met een zaal vol mensen die naar je komen luisteren.

Heeft mijn collega in het spirituele hier ook iets in te doen?

Ja. Het is de bedoeling dat jullie gaan samenwerken. Hou het contact met hem vast. Zie elkaar zo vaak mogelijk. Laat de jaloezie van jullie partners voor wat het is. Als je die jaloezie aandacht geef, zal het groeien.

Als papa en de vrouw van je collega zien wat voor moois er uit jullie samenwerking mag ontstaan, dan zal de jaloezie verdwijnen. Jullie hebben ook daar geen invloed op wat hun keuzes hierin zijn. Wij hebben wel contact met de gidsen en beschermengelen van jouw man en zijn vrouw. Maar ook zij hebben een vrije wil die moeten respecteren.

Jij en je collega hebben als missie boodschappen door te geven en te healen.

Blijf jezelf lieve mama en blijf het proces van “je rugzak legen” volhouden. Alles wat omhoog komt is tijdelijk en mag je daarna afvoeren.

Je mag je collega ook hierbij ondersteunen. Jullie mogen elkaar hierbij helpen.

Hoe weet ik wanneer je iemand voor me hebt met een belangrijke boodschap?

Ik spreek met je af dat ik aan je rechteronderbeen kriebel. Daar zal je het dan voelen tintelen. Dat is dan het teken dat er een boodschap is.

Hoe ga ik de boodschappen verspreiden?

Dat is een vraag die jij in het aardse kunt oplossen. Daar heb ik geen weet van. Verspreidt het maar zoveel mogelijk dat zoveel mogelijk zielen het horen, lezen en zien.

De verbinding wordt nu zwakker omdat dit veel energie kost voor me. Ook voor jou lieve mama. Ga nu dit uittypen en stuur het ook aan je collega. Hou het verder tussen jullie. Pak verder rust vanavond. En morgen weer een dag. Slaap lekker lieve mama.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina