26. okt, 2018

Channeling

Kasper is de ziel van mijn overleden zoontje. Hij gaat op zoek naar zielen met een boodschap. Dit is de eerste channeling op deze manier. 

Lieve Kasper, je hebt gisteravond al iemand voor me gevonden die ik mag channelen? Wie of wat is het?

Lieve mama, ik heb toch iets moois meegenomen. Het is de ziel van een oerboom. Heel erg mooi. Ik kan het niet uitdrukken in woorden maar voel je het?

Ja ik zie prachtige groene kleuren en hoor het geluid van het ruisen van de bladeren in de wind. Heel erg mooi en rustgevend. Ik kan dat nu wel gebruiken na een dag vol prikkels.

Doe maar rustig hoor mama. Wij hebben geen haast. Weet dat voor ons tijd geen rol speelt. Het is goed hoe je gisteravond hebt gezegd dat je er de energie niet voor had. Nu voel je ook best moe mama.

Ja dat klopt lieverd. Maar het voelt ook alsof het een belangrijke boodschap is voor mijn mede aarde bewoners. En wij leven wel met de tijd. Het voelt alsof het niet langer kan wachten.

Ja daar heb je een punt mam. Laten we maar beginnen.

Lieve boom ziel. Welkom hier bij mij. Hoe wil je dat ik je aanspreek?

(Diepe lage brom en zucht). Ik vind boomziel een mooi gevonden woord. Dit zullen jullie kunnen begrijpen.

Ok laten we dan beginnen. Ik zal eerst wat vragen stellen, zodat onze verbinding sterker wordt en kan blijven.

Dat is goed mijn mensenkind. Het kost veel energie om in deze dimensie informatie door te geven. Omgerekend naar jullie tijd heb ik een aantal eeuwen geleden op aarde geleefd. Ik was een oerboom in Alaska. In het zuidelijke deel. Ik stond redelijk dicht aan de kust. En proefde het zilte water in de lucht. Totdat er een heel naar zwart goedje in de zee dreef. Dat heeft alles vervuild. Toen konden de mensen niet anders dan mij weghalen en omhakken. Dat is met heel veel respect gedaan. Daar ben ik dankbaar voor.

Eeuwenlang heb ik op deze plek gestaan. Samen met alle andere bomen vormden we een netwerk van energie en waren we een veilige haven voor veel soorten dieren. We leefden in vrede en harmonie samen.

De mensen hebben met hun vervuilende stoffen heel veel kapot gemaakt. Dat is niet goed. Maar weet dat dit ook een doel heeft. Samen met Moeder Aarde is het voor jullie bedoeld om van te leren.

Jullie mogen hiervan leren, dat de huidige manier van leven en omgaan met Moeder Aarde en alles wat op haar groeit, vernietigend is. Maar vooral voor jullie zelf!

Omdat jullie steeds minder contact kregen met de natuur, raken jullie ervan vervreemd. Jullie zijn bang voor schepselen van Moeder Natuur. Jullie zijn bang voor de stoffen uit de natuur. Maar in de natuur is zoveel geneeskracht te vinden. Elke plant/ stengel of bloem bevat stoffen die geneeskrachtig zijn. Deze kennis is in jullie deel van de wereld helemaal verloren gegaan. De vrouwen die deze kennis hadden en van generatie op generatie hebben doorgegeven, zijn ter dood gebracht. De geschriften zijn verbrand. Alle kennis is verloren gegaan.

Ik wil jou vragen om hier iets mee te gaan doen lieve Anita. Je bent gevoelig en verbonden met Moeder Aarden. Je hebt de intelligentie om te gaan kijken welke planten en bloemen er groeien in jouw land.

Lieve boomziel, hier overval je wel even mee. Dat is niet niks. Dat is een taak die ik niet te licht op mag vatten.

Lieve Anita, nee zo zwaar hoeft het niet te zijn. Je bent niet alleen in jouw land. Jij bent de katalysator, de boodschapper die dit door mag geven. Jij mag mensen om je heen verzamelen met kennis over planten en geneeskrachtig van jouw land. Je bent al op de goede weg door over een paar maanden je kennis over voeding te gaan aanvullen. Je zult merken dat dit je heel goed afgaat. In eerdere levens had je deze kennis al opgedaan. En het is nu een kwestie van herinneren.

Lieve boomziel, ik krijg toch wel een eenzaam gevoel. Het gevoel dat ik moet gaan opboksen tegen de gevestigde orde.

Loop maar niet op de zaken vooruit. Weet dat wij er voor je zijn. Je beschermengelen, je gidsen, je krachtdier. Allemaal. En dit is ook steeds aan verandering onderhevig. Als je hier Ja op zegt, dan zullen er meer lichtwezen bij komen die je gaan helpen. En ook komen er mensen op je pad die je hiermee zullen gaan helpen.

Verspreid deze informatie zoveel je maar kan. Dat zoveel mogelijk mensen het gaan lezen. Van jong tot oud. Dat is in jullie tijd met die technologie erg snel en makkelijk. Dat is ook de reden dat is ontwikkeld. Informatie die is overal voor handen en kan zo razendsnel verspreid worden.

Wij voelen dat je nu minder energie krijgt. Het is zo mooi geweest. We zullen de verbinding verbreken. Laat het even lekker bezinken en zorg goed voor jezelf, lieve Anita.

Tot de volgende keer maar weer.

Dank je wel lieve boomziel. Ik zal je advies zeker ter harte nemen.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina