2. dec, 2018

Spirituele boodschap 2 december 2018

Lieve bewoners van de Aarde.

Wij zijn de spirits de via Anita een boodschap doorgeven. Anita fungeert als een kanaal voor onze informatie en boodschap. Zij zet zoveel mogelijk haar ego gedachten stil. Ze is een heel zuiver en puur kanaal en kan heel goed de ego gedachten niet laten mengen in onze boodschap.

Zij geeft dus puur en zuiver door wat erdoor te geven is. Natuurlijk zal er door haar opvoeding met taal wel iets op een bepaalde manier gezegd worden. Onze informatie is energie en in haar hoofd wordt het omgezet in woorden. En die woorden gaan via haar vingers razendsnel over het toetsenbord en zo ontstaat deze boodschap.

Vandaag is een intense dag. Een dag vol 2-en. 02-12-2018. Een dag waarop de sluier tussen het informatieveld (of God of de Bron, net hoe je het wil noemen) dunner is. Nu komt de informatie makkelijker door.

We hebben een boodschap. Voor jullie mensen is het in deze tijd belangrijk om de verbinding met de natuur weer op te zoeken. Jullie leven nu in jullie huizen, omdat het kouder is. Jullie verplaatsen je over het aardoppervlak met jullie voertuigen. Dan voel je niet de buitenlucht, je loopt niet met je voeten op de aarde.

Ga eens wat vaker naar buiten. Laat je lekker natregenen door het hemelwater. Voel dat je zo contact hebt met de natuur. Dan voel je je weer fris en helder. Van kou en toch kunnen jullie lichamen niet ziek worden. En het bewegen in de natuur zorgt dat je sombere gedachten kunt loslaten. Al eens geprobeerd tegen een boom aan te staan. Als je het vaker doet, ga je op een gegeven moment de energie voelen. Je voelt tintelingen en je voelt dat je daarmee de zware energie los kunt laten. De energie gaat via de boom, via de wortels de aarde in. Moeder Aarde kan deze energie transformeren en geeft je lichtere energie terug.

Ook al geloof je er nu niets van? Kijk eens naar je kinderen? Neem ze eens mee naar buiten en speel in de natuur. Gooi met de bladeren en zie hoe mooi het kan zijn. De natuur trekt zicht terug. De blaadjes vallen van de bomen. De bomen komen tot rust. Jullie mensen gaan in deze periode juist heel veel meer activiteiten ontplooien. Maar vraag eens aan je lichaam wat het nodig heeft? Hoe fijn zou het zijn als je deze maand heerlijk ontspannen en toch gezellig kan doorkomen? Zonder stress? Bescherm je kinderen tegen de stress. Zie wat zij NODIG  hebben en kijk niet naar de oude tradities. Het is allemaal aan verandering onderhevig. Probeer met de veranderingen mee te stromen. Kijk en voel wat je kinderen nodig hebben.

Zij zijn de toekomst. Zij zijn op aarde gekomen om een mooiere wereld te creëren. Deze periode is een periode van overgang. We gaan over van het geloof in de wetenschap, het geloof in het verstand, naar meer balans tussen alle verschillende geloven. Iedereen mag geloven wat hij of zij wil. Maar heb respect voor elkaar. Kijk naar waar je frustraties over anderen geloven vandaan komen. Wat als dit allemaal oude frustraties? Frustraties uit je jeugd? Of misschien wel nog ouder.

En heb je het gevoel het niet aan te kunnen? Blijf niet alleen in een cirkeltje rondlopen. Vraag een lichtwerker om hulp. Zij zijn op aarde gekomen om zielen te helpen. Er zijn zoveel prachtige lichtwerkers actief. Voor iedereen is er wel een fijne therapie, behandeling of informatie sessie voorhanden.

Ook bij Anita (Via Akaija) kan je terecht. Zij is zo bescheiden en heeft moeite geld te vragen voor haar werk. Maar ze steekt dagelijks enige uren in haar ontwikkeling. En dat allemaal om jullie te kunnen helpen je lichter te voelen. Dus maak er gebruik van! Sterk haar in het gevoel dat ze het kan, dat ze het waard is! Ze kan het niet alleen.

Lieve mensen, hier zullen we het bij laten. Anita zal nog vaker deze channelings gaan doen.

We weten dat jullie graag bewijs willen dat de informatie correct is. Maar voel de energie die spreekt uit deze woorden. Voel de boodschap en energie achter de woorden. Wij zijn de spirits die Anita helpen met haar ontwikkeling en geven haar advies en richting.

Jullie willen graag weten wie wij zijn. Maar in het Universum lopen de energieën door elkaar heen. Jullie willen graag orde en structuur om het te kunnen begrijpen. Anita krijgt de energieën door van Moeder Aarde, Moeder Maria, Maria Magdalena, Aartsengel Raphael, Aartsengel Michael, haar krachtdier Rose Blue en de Arcturianen. De Arcturianen zijn een buitenaards ras/ lichtwezens. Zij zijn ook ooit op dit punt in de ontwikkeling geweest. Zij zijn vele eonen verder. Ze leven nu als lichtwezens en kunnen reizen met de snelheid van het licht. Een aantal lichtschepen bevinden zich in onze nabijheid. Zij kijken en helpen waar nodig is met healing, informatie en advies. En haar overleden dierbare zoon Kasper en haar Oma Kaiser helpen haar bij het contact te leggen en geven lichamelijk sensaties aan haar zodat ze weet dat ze mag gaan channelen.

En heb je vragen? Stel ze dan! Anita krijgt via ons dan de antwoorden die jullie zoeken.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina