25. dec, 2018

Moeder Maria

Goedemiddag wie is er hier om een boodschap door te geven?

Ik ben het, de energie van Moeder Maria. Ik ben de incarnatie van de Moedergodin Isis. Isis staat voor vrouwelijkheid, vruchtbaarheid, het doorgeven van liefde, licht en kracht. In de loop der tijd zijn de beeltenissen van Isis beschadigd. Door mannelijke brute energie zijn de beeltenissen beschadigd en is het vrouwelijke gekleineerd. De mannelijke wezens van jullie ras hebben de vrouwen van hun eigen ras gekleineerd en gereduceerd tot tweederangsburgers.
In de loop der tijd zijn de vrouwen hiertegen in verzet gekomen. Zo is er al eonen lang een strijd gaande tussen de vrouwelijke en mannelijke energie.

Maar weet lieve aardbewoners, in ieder van jullie is mannelijke en vrouwelijke energie aanwezig. Alleen bij je geboorte kies je een lichaam met een vrouwelijk of mannelijk uiterlijk. Deze verschillen zijn bedoeld om jullie ras voor te laten bestaan. Jullie kunnen kleine kinderen op geboren laten worden door de uiterlijke verschillen in jullie lichamen. Maar in wezen zijn jullie allemaal kinderen van het Licht. Jullie zijn veel meer hetzelfde dan nu gedacht wordt. In jullie jeugd zijn bij meisjes de vrouwelijke kenmerken benadrukt en vergroot en bij jongens de mannelijke. Jongens wordt geleerd dat ze stoer en sterk moeten zijn. Geen emoties mogen laten zien. En meisjes wordt de verzorgende kant benadrukt.

Nu merken jullie wel dat dit aan het veranderen is. Er worden meer mensen geboren die niet heel nadrukkelijk man of vrouw zijn. Eenieder wordt meer in zijn of haar waarde gelaten. De mannen die nu geboren worden zijn gevoeliger. Die gevoeligheid mogen wij wat van leren. Ben je een vader van een jongen die zo gevoelig is? Besef dat het een nieuwe generatie is. Laat het beeld van hoe een jongen zou moeten zijn los. Kijk en voel wat je kind nodig heeft en wat zijn talenten zijn. Het zijn talenten die de jongen nodig heeft om tot een mooie volwassenen uit te groeien. Een volwassenen met talenten die deze Aarde straks nodig heeft.

Is het moeilijk? Zoek een goeie coach en ga de dynamiek binnen het gezin veranderen. Voel en kijk en leer. Laat je vaste denkbeelden los.

Is er ook iets vergelijkbaars bij de meisjes die nu geboren worden?

De vrouwen die nu geboren worden zijn vooral om ook hun mannelijke energie te ontdekken. Dus heb je een meisje in je gezin en ben je zelf een vrouw? Ga bij jezelf op zoek naar je kracht. De kracht die je hebt in het centrum van je lichaam. Ga jezelf helen van de trauma’s, patronen en overtuigingen die nu toch tegenhouden wie je in werkelijkheid bent. Een prachtig krachtig en liefdevol wezen met een vrouwelijk lichaam. Je hebt al vele incarnaties doorlopen. Ook incarnaties waarin je man bent geweest. Je was dader van allerlei misdaden en ook slachtoffer. Al de pijn en karma die dit heeft veroorzaakt mag je nu aankijken en laten wegstromen. Geef het aan Moeder Aarde. Moeder Aarde heeft deze energie juist nodig. Zij gebruikt deze energie om de planeet in de 3D te kunnen handhaven. Zij geeft je er nieuwe frisse energie voor terug.

Zoek voor je zelf de methode, cursus, workshop, therapie op die werkt voor jou. Geniet van het vrouw zijn en weet dat je er wel komt. Stap voor stap kan je alles loslaten. Alle heftige ervaringen zijn er niet om je eronder te krijgen, maar juist om je krachtiger te maken. Als je het donker hebt gezien, weet je wat het is om Licht en liefde te ervaren.

Verbind je weer met andere vrouwen. In jullie huidige structuur van de maatschappij zijn vele vrouwen de verbinding met andere vrouwen kwijt. Je komt ze niet gauw tegen, omdat ook vrouwen werken. Ga elkaar opzoeken en vorm groepen. Praat, mediteer, zing, dans, geniet met elkaar! En heel elkaar. Zo kunnen de mannen dit ook doen. Dan worden de trauma’s in het mannelijke en vrouwelijke stuk opgelost. En kunnen de mannen en vrouwen elkaar weer vinden en verstaan.

Lieve mensen, dit was de boodschap van Moeder Maria, en ook de energie van de Godin Isis.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina