15. jan, 2019

Moeder Aarde

Welkom Moeder Aarde, wat fijn dat ik met je mag verbinden en informatie mag doorgeven.

Dank je wel lieve aardbewoonster. Wat fijn dat je nu de informatie kan ontvangen en doorgeven. Het is geen makkelijk iets wat je doet. Wees niet te hard voor jezelf in gedachten. Het is een transformatie waar je door heen gaat. En dat is zeker niet gemakkelijk als aardbewoner. Je bent gewend aan vaste structuur zoals jullie in de westerse wereld leven.

Jullie leven met de klok. Elke dag dezelfde tijd wakker worden. Elke dag om geregeld tijden eten. Het is in jullie maatschappij algemeen goed. Maar weet dat het NU tijd is dit te veranderen. Kijk maar eens een keer naar de natuur in jullie westerse maatschappij. Kijk nu eens uit je raam. Wat zie je?

Je ziet bomen zonder bladeren. Het is buiten kouder. De bomen hebben hun bladeren afgeworpen. Ze hebben alles losgelaten om tot rust te komen. De natuur trekt zich als het ware terug in de winter. Er is minder tijd aan licht van de zon en het is de bedoeling van de cyclus van de natuur om tot rust te komen. Kijk nu eens naar je eigen leven van de afgelopen maanden? Heb je geluisterd naar de roep van je lichaam om meer rust te nemen? Om je terug te trekken en te ontspannen? Want zoals alles op mijn oppervlak zijn jullie een onderdeel van de natuur. Jullie lichaam is opgebouwd uit bouwstenen die op mijn oppervlak zijn. Jullie hebben de lichamen gecreƫerd. Het is als het ware een vervoersmiddel voor je energetisch wezen. Je energetisch wezen heeft er voor gekozen hier te komen in je lichaam. Je ervaart dat er voor elke vorm van groeien actie nodig is.

Maar hoe goed is je lichaam verbonden met mij? Kom je regelmatig buiten om frisse lucht in te ademen? Kom je regelmatig buiten om alle indrukken, gevoelens, energie van anderen, los te laten en aan mij terug te geven?

Het is NU tijd mensen om je meer met de natuur te gaan verbinden. Het is tijd dat mensen die zich geroepen voelen opstaan en hun stem gaan laten horen. De mensen die jullie land besturen, zijn hier niet van doordrongen. Zij denken puur in materie. Het moet alsmaar sneller in het verkeer, de economie moet blijven groeien om iedereen in welvaart te laten leven?

Maar wat hebben jullie aan die welvaart als er straks voor jullie nageslacht geen gezonde lucht meer is? Geen schoon water meer?

Kortom: Sta op lieve mensen!! Ga met elkaar verbinden. Voel je je geroepen en verbind je met gelijkgestemden. Je hoeft niet zoals vaak gebeurde met agressie je mening te verkondigen. Maar jullie mogen met de liefde in jullie harten en met het zwaard van rechtvaardigheid jullie mening laten horen. Ieder mag dit doen op zijn of haar unieke manier. Ga ontdekken wat past bij jou en ga je verbinden met gelijkgestemden. Voel in je hart, wat deze boodschap met je doet!

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina