7. feb, 2019

Aartsengel Michael

VRAGEN STELLEN HELPT!

(De vragen van mij zijn cursief)

Lieve Michael, ben je er en wil je informatie met me delen? Ik voel wel veel informatie maar het word een brei in mijn hoofd. Dus ga lekker typen.

Lieve Anita, wat ben jij een sterke vrouw. Even petje af voor jou. Er word aan alle kanten aan je getrokken. Je ervaart dit als zwaar en laat je door die koorden je energie afnemen. Maar met trekken wil het je juist zeggen dat je geliefd bent en mooi en sterk bent. Dat je nodig bent op Aarde. Voor je eigen ontwikkeling en voor wat je voor anderen mag betekenen.

Lieverd je hebt een hele pure zuivere energie. Je hoeft niet bang te zijn dat als je negatieve gedachten hebt, dat je anderen daarmee zou belasten. Als anderen dat overnemen of van je oppikken, ligt dat buiten jouw invloedsfeer. Weet dat jij zuiver en puur bent.

Luister naar je hart lieve Anita. Het is al zuiver en puur. Je hoeft je niet in te houden. Juist als je je inhoud blijft de informatie in je hoofd ronddraaien en word je onrustig en angstig. Die angst zorgt dat je trilling lager wordt. En dat lager worden in trilling kan weer lageren energieën of zoals jullie dat noemen, entiteiten aantrekken. Dus laat die angst maar los lieverd. Je mag het ten alle tijden aan mij geven. Ik ben een energie die de hele Aarde in een keer kan bedienen. Mijn energie is grenzeloos. Dat kunnen jullie nu niet bevatten. Maar liefde, energie en geld is er in overvloed.

Je mag alleen leren, de blokkades en angsten die je hebt, los te laten. Je blokkeert zo namelijk de natuurlijke stroom van het leven. Kijk maar eens naar buiten. Alles in de natuur werkt in perfecte harmonie met elkaar samen. De wind zet de bomen in beweging. De bladeren worden meegenomen in de lucht. De lucht waait alle vervuilde lucht weer lekker schoon. De zon schijnt en geeft de bomen de gelegenheid het zonlicht te gebruiken. De vogels kunnen zo zaden en noten eten. De cyclus van het leven. Zo ben jij net als ieder ander een onderdeel van de Natuur.

Je mag met beide benen op de grond staan. En je mag je uitspreken naar iedereen.

Alles wat je doet is in dienst van het goede. Het zal helemaal goed komen als je vertrouwt op jezelf en je sterke verbinding met je spirits. Je hebt een prachtige band met alle energieën. Nu al veel angst hebt losgelaten, komen de boodschappen weer helder en zuiver door. Dus ga lekker weer veel schrijven schrijven schrijven en de boodschappen delen. Maak je niet druk om wat anderen hier van zouden vinden. Anders leg je die angst energie ook weer in je teksten.

Ik ga nu stoppen AE Michael. Ik heb om 10 uur gezegd dat de entiteiten die ik gisteren voelde zou helpen.

Wat als je nu mij vraagt om dit te doen voor je? Je mag altijd mij om hulp vragen!

Oh fantastische dat was nog niet in me opgekomen. Dit ga ik zeker doen.

Dus nu kunnen we nog even doorgaan. Laat 10 uur nu maar gewoon helemaal los. Zet het van je af. Je hebt nu de keuze gemaakt dit gesprek door te laten gaan.

Dank je wel AE Michael. Het voelt zo fijn nu met je te kunnen communiceren. Het geeft vertrouwen en laat angst los.  Ik merk wel dat ik moeite heb met het combineren van het spirituele, dus mijn contact met hogeren energieën en het mijn beide voeten op aarde staan.

Ja dat merk ik. Dat komt omdat dit in je hoofd nog twee gebieden zijn die nog niet helemaal goed met elkaar zijn verbonden. Er zitten nog wat blokkades die deze vereniging in de weg staat. Maar lieverd je gaat volgende week weer voor een sessie bij je coach / healer en zij is een perfect kanaal voor jou om dit te verenigen. Je hebt een prachtig mooi stel hersens en het gaat ook helemaal goed komen. Laat die angst ook volledig los.

Oh ben even afgeleid.. ik voel een heerlijke streling langs mijn wang van Kasper.

Dank je wel liever Kasper. Wat fijn dat ik dit weer mag voelen. Let ook op je eigen pad hè lieverd.

Lieve mama, je bent nu mijn pad. Ik heb gekozen je te helpen en wil graag samen boodschappen gaan doorgeven. Het is een keuze die ik heb mogen maken en waar ik graag samen dat wil doen lieve mama. Je bent een hele lieve mama voor mijn grote broer en kleine zus. 

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina