1. mrt, 2019

Het Blauwe Genootschap

Gegroet bewoner van de Aarde. Het is fijn weer een boodschap van het Blauwe Genootschap te kunnen doorgeven. Bent u bereid deze boodschap te verwerken?

Ja ik ben bereid. Ik weet alleen nu niet meer wie er lid zijn van het Blauwe Genootschap?

Met het Blauwe Genootschap. Je luistert naar Kryon. Ook dat is een boodschapper die via een mens boodschappen doorgeeft. Je kunt het hiermee vergelijken. De energie van ons veld is een Blauwe Energie. Een energie met ene hoge frequentie. Uit dat veld komt deze boodschap. Is het zo wat helderder?

Ja dit is helderder. Zo vertrouw ik meer op de boodschap. Ik zie het veld voor me en ervaar nu dat de informatie makkelijker stroomt. Zo kan ik ook de stem van mijn ego stil laten zijn.

De boodschap gaat over energie.

Lieve aardbewoners, wij van het Blauwe Genootschap geven een boodschap door via Anita. De boodschap gaat over Energie. Op dit moment in de tijd op jullie planeet wordt er met energie omgesprongen op een manier die begrijpelijk is maar het getuigt niet van voldoende informatie in jullie systeem over energie.

Alles is energie. Alles wat jullie met jullie zintuigen kunnen waarnemen is energie. Maar op de plekken waar volgens jullie lege ruimte is, zoals tussen moleculen en tussen hemellichamen is ook energie. Met de vijf zintuigen is dit niet waar te nemen voor jullie op Aarde. Maar het is er wel. Ook gedachten die jullie uitzenden is energie. Het zijn golven die jullie uitzenden. Net als dat een radio golven uitzendt. Alles is energie. Op het moment dat er een nieuw mens wordt geboren daalt de energie van een ziel in het lichaam van een nieuwe baby. Kijk eens in de ogen van een baby wat een prachtige energie die uitstralen. Je voelt het en ervaart het. Je merkt dat je vrolijk wordt en alle zorgen even naar de achtergrond verdwijnen. Dat is de pure en zuivere energie die je dan merkt. Het baby’tje kan alle energieën waarnemen.

Een baby kan soms langs je heen kijken en toch kijken ze ergens naar. Ze kijken dan naar de energie die om je heen hangt. Ze kunnen de energie zien dat om een menselijk lichaam heen aanwezig is. Ook kunnen ze je beschermengelen zien. Ieder mens heeft namelijk een beschermengel bij zich. Jullie noemen dit een beschermengel. Het is een energie van een wezen dat wel als mens ook op aarde heeft geleefd. Na het leven hebben ze gekozen jouw beschermengel te worden. Deze engel zal gedurende je huidige leven bij je blijven. Ze hebben geleerd jou te helpen en te beschermen.

Weet wel dat ze zich houden aan de Universele wet dat ze alleen helpen als je erom vraagt. Dus heb je het zwaar, sta je voor een keuze? Vraag de energie om hulp. Vraag het 1 x in gedachten en laat het daarna los. Daarna kan je beschermengel samen met andere energieën jouw wens vervullen. Er zijn ook andere factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Vertrouw erop dat de energieën zo worden verdeeld dat voor alle mensen en zielen de best mogelijke situatie wordt gecreëerd.

Verder willen we een oproep doen. Deze oproep doen we namens jullie planeet. Jullie planeet Aarde heeft ook een eigen bewustzijn. De planeet is al die tijd in toom gehouden zodat jullie op Aarde konden leven en jullie lessen kunnen leren. Het bewustzijn heeft ongelofelijk veel energie en is ook een enorm sterke helende en transformerende energie. Alleen het heeft wel veel Kracht gekost alle negatieve zware energie af te voeren en te transformeren. De manier waarop jullie met het oppervlak van Moeder Aarde omgaan, is niet echt respectvol. Alles wat op Moeder Aarde haar oppervlak is heeft een eigen bewustzijn. De planten, de dieren, de stenen. Jullie maken niet vaak verbinding met de natuur op het oppervlak. Door met weinig respect allerlei stoffen uit de bodem te halen, raakt de bodem uitgeput. Er worden bomen weggehaald zonder deze met respect te behandelen. En dit alles omdat jullie een bepaald niveau van welvaart willen bereiken. Maar dat is niet zoals het is bedoeld. Als de mensen met liefdevolle gedachten en respect om zouden gaan met alles wat jullie van Moeder Aarde krijgen dan is er voor alle mensen op aarde voldoende voor onderdak, voedsel.

Wat Moeder Aarde vooral als wens heeft dat jullie haar opmerken. Naar wat zij nodig heeft. Vooral het verbouwen van gewassen op een respectvolle manier, is wat Moeder Aarde graag wil. Dat komt de gezondheid van de bodem, van jullie gewassen en van jullie lichamen ten goede. Heb respect voor de natuur en leef samen met Moeder Aarde.

Hoe zouden jullie met meer respect met Moeder Aarde om kunnen gaan? We roepen alle aardbewoners op om NU na te denken over hoe je zelf hier anders mee om kunt gaan. Wat zou je kunnen veranderen aan je eigen levensstijl, je eigen manier van denken?

Wij zijn zeer benieuwd!!!!!!

Met alle liefde en respect voor alle zielen die nu op Aarde leven in een menselijk lichaam.

Het Blauwe Genootschap.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina