13. apr, 2019

Alles is Energie

Blauwe straal, welke informatie kan van jullie via mij naar de lezers komen?

Lieve Anita,

Wat geweldig trots zijn we dat je hebt gevonden waar de informatie vandaan komt. Het is vanuit de Blauwe Straal. De Blauwe Straal omvat de zielen van een familie waar jij van deel uit maakt. Maar zoals je weet is het niet alleen de Blauwe Straal. Het is ook de roze straal. Ga hier maar wat meer kennis opdoen en mediteren, zodat de boodschappen nog mooie, puurder en zuiverder door gaan komen.

Dank je wel.  Welke informatie mag er nu komen voor de mensen?

Lieve mensen op de prachtige Blauwe Planeet. Hier een boodschap van de zielen vanuit de Blauwe Straal. Alles wat jullie zien, horen, voelen en ervaren is een vorm van Energie. Het stoffelijke (wat je vast kunt pakken) is een vorm van energie. De moleculen trillen op een zodanig niveau dat jullie lichamen dit kunnen vastpakken. Maar weet dat het energie is. In jullie maatschappij en in het onderwijs leren jullie als kind weinig over energie. Deze channeling zal jullie hierover meer leren.

Als ziel heb je gekozen voor een leven op de Aarde. De Aarde heeft zwaartekracht en trekt aan je lichaam. Je ziel is energie en een veel hogere frequentie dan je fysieke lichaam. Vanaf het moment van conceptie tot aan de zevende maand van de zwangerschap is daalt je ziel steeds verder af naar het stoffelijke niveau. Je gaat als het ware door een tunnel omlaag. Als van een glijbaan van boven naar de Aarde. Je ziel wil heel graag een lichaam bewonen om ervaringen op te doen.

Ervaringen waarbij je door de ogen van je lichaam kijkt.

Je ziel daalt in in het lichaam van de baby als je moeder ongeveer 7 maanden zwanger is. Je ziel komt steeds dichterbij. Vanaf het moment van je geboorte ben je je gewaar van alle energie├źn. De gedachten, emoties en energie├źn komen ongefilterd bij je als baby naar binnen.

Vanaf dat moment leer je om hier mee om te gaan. Je ouders leren je hoe het leven op Aarde werkt naar beste weten en kunnen.

Door de eeuwen heen is er alleen heel veel kennis over energie en over de werking van het Universum verloren gegaan. Je ouders hebben deze kennis niet geleerd en konden het dus ook niet aan je doorgeven. Maar JIJ die nu deze tekst leest ben op zoek naar die WIJSHEID en KENNIS. Op zoek naar de Universele Waarheid!!

Mocht je nu afhaken dan is dat ook prima. Dan is het nog te vroeg voor jou als ziel om deze informatie te kunnen verwerken. Ben je nu nog aan het lezen? Dan is de tijd nu rijp.

De tijd om je te beseffen dat er zoveel meer is dan je nu kunt horen, zien met de 5 zintuigen. Het kanaal wat wij gebruiken nu, Anita dus, merkt al dat er zoveel meer is. Wij steunen en helpen haar om zich te herinneren wie ze ten diepste is. Zij is een lid van de zielen familie van de Blauwe straal en ook van de Roze Straal. Deze kleuren zijn wie zij is.

We nodigen jullie ook uit om te gaan onderzoeken en blijven zoeken naar de kleur van jouw Ziel?

Als je de kleuren weet en hebt gevonden gaat je leven in een stroom komen. In de flow, zoals jullie dat noemen. Ga maar op zoek naar jouw kleur, lief kind. Want jullie allen zijn kinderen van het Licht. En waar ik Licht zeg, mag je ook de Bron lezen of God. Wat goed voelt voor jou!

Amen.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina