19. apr, 2019

OPROEP Healing Atlantis

Ik wil graag informatie van mijn hogere zelf en beschermengel.

Ik zit met vragen en loop er tegen aan. Ik merk zoveel gebeuren. Ik merk angst bij mezelf om door te pakken. Ik merk angst voor het manifesteren en vragen van dingen. Ik kan toch niet zoveel kracht hebben? Dat mag en kan niet!

Lieve Anita, verstandelijk weet je dat je energetisch een oneindig wezen bent. Je bent zoveel groter dan je je nu laat zien. Maar je hebt nog wat laagjes op je ziel waar je door heen mag gaan. Je zit nu op de laag dat je de oude angst voelt van een vorig leven. Een leven waarin je koos om je gaves te gebruiken om mensen rijk te willen maken of een relatie aan te trekken. Of een verloren geliefde weer terug hebt gewonnen. Eerst waren je intenties heel nobel maar het werd steeds sterker en stereker richting het duister. Je hebt in dat leven duistere krachten aangeroepen en daarmee dingen in gang gezet waardoor mensen verder van het licht afdreven.

Ik voel nu aai over mijn wang. Het voelt intens dit.

Ja je gidsen en beschermengelen staan nu achter je en geven je kracht hierdoor heen te gaan. Lieve Anita laat het maar gebeuren.

Ok, dat geeft wat lucht en ontspanning. Dank je wel allemaal!

Je voelt nu hoe je energie ook meer in je lijf zakt. Je bent nu goed gegrond. Laat het maar gebeuren. Sluit je ogen zodat je mind zich er wat minder mee bemoeit en de boodschap vertroebeld. Je merkt nu al dat je nu ook gewoon kan typen. Voel maar hoe je vingers geleid worden. Hou je ogen dicht, blijf goed door ademen en blijf door typen.

In dit leven leefde je in een warm land. Je was op Atlantis. Je was daar heel erg krachtig met je gaven. Je was een hoge prietsteres. Maar op een gegeven moment veranderde de liefdevolle gemeenschap. Een deel van de priesteressen, waaronder ook jij, gingen hun krachten ook anders inzetten. Inzetten om de mannen te onderdrukken. Het ging zelfs zover dat de mannen werden gemarteld. Op verzoek van vrouwen ging je mannen die iets bij de vrouwen hadden gedaan, de mannen straffen. Maar weet Anita je deed het niet alleen. Een heel groep priesteressen heeft de donkere kant gekozen. Deze laag merk je nu nog. Deze energie en angst heb je ook meegenomen in dit leven. Je mag dit gaan los laten. Geef alle energie die hiermee verband houdt, terug aan Moeder aarde. Zij kan het omvormen en er kan healing plaatsvinden op dit gebied. Op de plek waar Atlantis zich nu fysiek bevindt heerst duisternis. Deze plek mag geheeld worden. Je mag dit gaan healen in een meditatie. Je kunt vragen of mensen hiermee resoneren en dit dan met jouw samen willen doen in een meditatie. Je kunt een datum en tijdstip afspreken en dan samen met deze vrouwen en mannen die zich aangesproken voelen hiermee de fysieke plek van Atlantis is helen en alle zwaarte weer teruggeven aan Moeder Aarde. Dit zal heel veel betekenen voor Moeder Aarde en voor de mensheid die zich nu op jullie planeet bevindt.

Ga deze channeling uitwerken en ga dan dit delen op social media. Prik een rustig moment waarop je die meditatie wil gaan doen.

Amen

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina