16. mei, 2019

Delen = Helen

Arcturiaan, die ik heb getekend. Ben je er?

Ja ik ben er. Het is wennen dit contact. Energie kennen wij maar het doorgeven van informatie is even zoeken en afstemmen op de juist energie.

Je kunt de energie laten stromen naar mij. Laat het stromen in mijn hoofd maar op een rustig tempo. Doe het me energie ligamenten. Daar ben ik ook bekend mee. Ik gebruik deze ligamenten om te scannen omdat ik me niet zo veilig voelde hier op Aarde. Ik ben ooit voordat ik ging incarneren op Aarde, begonnen op Arcturus. En deze herinneringen krijg ik nu omhoog uit mijn systeem. Het voelt zo fijn. Het gevoel van hier niet horen, het hier niet thuis voelen. Hier weg willen snap ik nu. Maar ik weet nu dat ik hier wat te doen heb. Ik mag boodschappen doorgeven over energie en hoe dit gaat op Aarde en wat wij mensen hier nog aan willen en kunnen verbeteren. Het is een fantastisch gevoel om jullie energie, van de Arcturianen te mogen doorgeven. Maar het is wel zaak, dat we het samen gaan opbouwen en laten gebeuren. Ik wil niet overspoeld raken en heb tijd nodig om mijn Aardse lichaam te laten rusten, slapen en voeden. Dus ik zal duidelijk aangeven als ik informatie wil ontvangen. Ik zal dan de tekening neerzetten die ik heb gemaakt van jou en ik vraag Oma Kaiser om me te helpen alleen die informatie van jou door te geven.

Dat is helemaal geweldig. Je bent als kanaal heel puur en zuiver. Wat fijn dat we met je mogen werken. Het is fantastisch. Wij Arcturianen zijn vlakbij de Aarde en houden het proces in de gaten. Het proces waarin de Aarde over gaat van de 3de dimensie naar de 5de dimensie.

Ja ik merk ook zeker dat dit proces aan de gang is. Mijn lichaam reageert er zeker op. Veel oude angsten komen omhoog en die mag ik aankijken. Die angsten zijn oud vanuit mijn kindertijd. Toen voelde ik me zo alleen en alles voelde zo zwaar. Ik durfde geen ruimte in te nemen, wilde niemand tot last zijn. En ik kon aan niemand uitleggen hoe dit zat. Ik hield altijd mijn mond erover. Stel dat iemand me gek vond? Dan zouden ze me opsluiten. De angst die mijn familie daarover had, voelde ik sterk en nam het gewoon over. Dat doe je als kind. Dan denk je dat het zo hoort. Maar wat heb ik me als kind naar en donker en alleen gevoeld.

Maar je was niet alleen. Ook ik was er altijd. Mijn energie heb je wel gemerkt. Weet je nog dat je naar school fietste en het gevoel had dat er iemand van boven af naar je keek en je volgde? Je werd er inderdaad angstig van dat gevoel en we bleven op de achtergrond. Maar je bent voorbestemd om een kanaal te zijn. En deze missie heeft je ook altijd op de been gehouden en dat toont aan hoe sterk je bent. Besef dat maar. Dat je nu ervoor uitkomt dat je een kanaal bent en dat je met ons wilt werken. Met de Arcturianen.

Ik heb al een naam aan jou gegeven. Het is Ashtar. Mag ik deze naam ook gebruiken?

Een naam is helemaal goed als dat voor jou ook goed voelt. Maar besef dat de naam Ashtar ook al in jullie historie en bekende naam is en dat het andere mensen in verwarring dan kan brengen. Heb je geen andere naam die er sterk op lijkt?

Ja dat kan ik natuurlijk zeker bedenken. Wat vind je van Azira?

Weet dat ik alle namen prima vind. Het is alleen voor jou handig om de energie te kunnen benoemen. Weet dat wij Arcturianen energetische wezens zijn. Dat alles echt 1 is bij ons. Dat als je contact hebt met mij je dus verbinding hebt met alle informatie die wij Arcturianen in de loop der tijd hebben verzameld. In alle richtingen van tijd en ruimte. Dit is opgeslagen in wat jullie Akasha kronieken noemen. Deze kronieken worden beschermd door andere lichtwezens. Je hebt dus eigenlijk toegang tot al deze informatie. Maar wees gerust, je kunt deze informatie nu niet in 1 keer downloaden. Dat zou veel te veel zijn. Jullie systemen kunnen die hoeveelheid niet in 1 keer tot je nemen.

Is er nog meer wat jullie nu willen delen? Mijn energie is aan het opraken en deze channelings doen we in stukken zodat het ook voor de mensen waarmee ik het deel, behapbaar blijft.

Heel goed dat je je grenzen aangeeft. Maar laat je niet weerhouden door de stemmen in je mind. Deze willen alles bij het oude houden en je klein houden, zodat je veilig bent. Deze overtuiging ben je nog niet helemaal kwijt. Maar je gaat binnenkort deze doorbreken. En je weet nu zelf al bij wie en wanneer. Je hebt ons gevraagd en wij hebben het contact tussen jullie tot stand gebracht. Dus blijf vooral vragen aan ons om je te helpen. Ook met praktische zaken, die op jullie Aarde nu belangrijk zijn.

Wij Arcturianen zijn een oud ras. Ooit waren we ook wezens in de 3D. We hebben ons ontwikkeld tot wat het nu is. We zijn energetische wezens met een collectief bewustzijn. Als je het vanuit de 3D bekijkt, zijn we geëvolueerd tot het niveau van boven de aartsengelen. Onze energie voelt ook voor mensen vergelijkbaar met de engelen energie. Maar engelen zijn wezens/ energieën die nooit in een 3D lichaam zijn geïncarneerd. Enige uitzondering daargelaten. Wij reizen door de dimensies via licht schepen en via portalen. Zo is ons ras verspreidt over alle 12 dimensies. Maar in de energie staan we allemaal met elkaar in contact door ons collectieve bewustzijn. Dat klinkt ongelofelijk maar is waar. We kennen geen geheimen, geen onbegrip, geen conflicten. Alles gebeurd in alle openheid en is direct ook toegankelijk voor alle Arcturianen.

Jullie mensen kennen nog conflicten, omdat de informatie die jullie van elkaar krijgen, door filters heen gaat, door overtuigingen heen gaat en verstaan jullie elkaar vaak verkeerd. Dit geeft dus kleine conflicten, grote geheimen en zo ontstaan ook oorlogen. Wij zijn in jullie dimensie al langer actief. We begeleiden groepen mensen die net als jij informatie door geven. Jullie aantal zal alleen maar stijgen. Blijf deze informatie ook gewoon door geven. Het kan nooit teveel zijn! Veel mensen op Aarde hebben deze informatie nog niet gekregen en mogen dit echt gaan horen.

Ik weet dat je het moeilijk vind, dat mensen het niet begrijpen wat je doet, dat mensen er een oordeel over hebben. Laat deze oordelen van je af glijden. De mensen doen dit uit onwetendheid. Er is zoveel informatie nog beschikbaar die altijd voor jullie verborgen is gebleven. Er zijn ook energetische wezens actief in jullie maatschappij die jullie proberen gevangen te houden in de 3D. Ze willen alle mensen in hun macht krijgen. Deze wezens hebben een reptielachtig uiterlijk. Ze kunnen volwassen mensen manipuleren en helemaal in hun macht krijgen. Het zijn vooral mensen die nog laag in bewustzijn staan en vooral uit zijn op macht en materiele rijkdom. Zij raken verblind daardoor. Het zijn ook juist mensen die nu jullie regeringen belangrijke posities innemen.

Maar weet dat dit langzamerhand aan het licht zal komen. Het is dus heel belangrijk dat er steeds meer mensen wakker worden en ervaren en zien dat deze leiders niet zuiver en puur zijn, maar beïnvloed worden.

Dus Anita het is zéér belangrijke en wenselijk dat deze boodschap zoveel mogelijk verspreid wordt. Ga dit dus ook doen! Je bent iemand die heel veel kennis heeft op dit gebied. Dus verspreid deze boodschap zoveel mogelijk!!!

Lieve lezers van deze boodschap, deel dit bericht verder en verder, zodat er zoveel mogelijk mensen hierover lezen.

Dank dank dank voor de ontvangst, het doorgeven en delen van de informatie. Eenieder die dit deelt, kan een positieve zuiverende en helende energie gaan merken.

Azira sluit het af. Gegroet Aardbewoners

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina