3. jun, 2019

Channeling Kasper

Kasper is de ziel van ons op 6 januari 2007 overleden zoontje en broertje

Het verdriet zit nog in je hart lieve mama. Je bent het nog aan het verwerken. Het was en intense ervaring voor zowel jou als voor mij. Je hart heeft zich gesloten om het te beschermen. Nu je bezig bent met het zakken in je lichaam merk je dat je hart nog zeer doet. Er zit nog oude pijn. Nu merk je het verdriet in je keel. Het is goed dit verdriet nu te laten stromen, lieve mama. Je hoeft het niet weg te slikken. Het is niet voor niks dat je nu stil gezet bent.

Merk je nu dat mijn energie nu anders is?

Ja lieverd het voelt nu meer als energie en minder dicht. Ik kan het niet anders verwoorden. Ik ben zo blij dat ik dit voor je kon doen, schat. En zo fijn dat we zo nog contact kunnen hebben. Ik was even heel erg bang dat ik je kwijt was. Dat ik je niet meer kon bereiken. Maar dit is een heel nieuw gevoel. Zo dankbaar dat ik nu wel de rust heb, dat ik dit zo mag voelen. Echt heel erg fijn lieverd.

Ja het is hier zo mooi. Ik kan het je nu niet laten voelen, want je bent nog niet klaar hoor mama. Je mag echt nog zulke mooie dingen gaan neerzetten. Laat je niet meer klein maken hoor. Wij zien hier hoe prachtig en zuiver je energie is. Ga maar lekker veel schrijven en tekenen. Daar word je toch zo mooi van!

Ja dat klopt lieverd, ik word hier enorm blij van! Echt zo super.

Ja en doe het gewoon dat je lekker zelf kan genieten. Dan stijgt je energie en ga je meer en meer stralen. En dat stralen is wat zo mooi is. Vanaf mijn plek hier ziet dat er zo mooi uit. Je bent dan echt een heel mooi zuiver licht in de duisternis. Echt met kleuren waar op Aarde geen namen voor zijn.

En ik wil samen met jouw mama vaker boodschappen gaan doorgeven. Het is zo nodig dat meer mensen zich bewust worden dat er meer is dan alleen het leven op Aarde. Het is zo nodig dat de angst daarvoor minder wordt. Als jij het gaat opschrijven mama en gaat verspreiden dan zullen er steeds meer liefdevolle zielen wakker worden en zien dat het ook anders kan. Dat het mogelijk is dat mensen in vrede gaan leven met elkaar.

Dus ik mag gewoon lekker veel tijd nemen om te schrijven?

Ja dat is wat je mag mama. Het voelt het zo lekker dan in de stroom. Voel het maar eens. Doe maar nu je ogen dicht. Er is een engel die je helpt met schrijven. Het is een van je begeleiders. Het is een prachtige mooie engel. Hij geeft je energie zodat het typen ok heel erg makkelijk gaat. Lekker toch?

Ja Kasper het voelt echt heel erg fijn dit. Ik kan niet anders zeggen. Ik voel alle tintelen om me heen en word zo enorm blij.

Lieve mam die blijheid is ook waar ik en alle je ander helpers je mee willen ondersteunen. Jouw licht is zo nodig in de wereld. Neem elke dag tijd voor jezelf in je eentje. Je angst om alleen te zijn is al zo veel minder nu. Het is niet voor niks dat je nu alleen bent wat vaker. Koester die tijd dat je in alle rust aan je zelf kunt werken en kunt schrijven. En met mij contact kunt maken.  Laat de druk van alles van buitenaf van je af glijden. Het brengt je van je pad af. O als je toch eens kon zien wat wij hier zien over je mogelijke toekomst. Het is zo gaaf.

Zet elke dag maar een stap mama. Het schrijven is al een grote stap. Het is iets wat je mag doen op het moment dat je het voelt. Dan is het wel handig als je elke dag even de rust en stilte alleen pakt en dat dan gaat doen. Dan maak je ook je hoofd leeg. Het is nu zo lekker aan het stromen

Er staan hier zoveel lichtwezen klaar om ook te gaan channelen. De informatie mag meer gaan stromen tussen Hemel en Aarde. Dus het is zo nodig om dit ook te gaan uitbreiden. Blijf maar lekker schrijven. En je mag dit ook gaan leren aan andere mensen. Je hebt al een paar keer signalen gekregen om dit te gaan doen. Jij kan het lieve mama! Er zijn mensen die jouw volgen en ook willen channelen. Dit dient namelijk het hoogste goed. Door het geven van een training gaan ook wij ontdekken wie er de gave heeft van nature om goed te kunnen channelen.

Ga deze training maar opzetten. Het hoeft echt niet meteen vandaag. Je mag de rust pakken om goed op te zetten. Maar je kunt wel vaker channelen.

En wat je channelt geeft dit ook meteen door. Dan is de energie er nog helemaal in. En je mag er ook een energietekening bij maken. Dat hoeft niet de perfecte mooie tekening te zijn. Zet de energie uit. Mijn energie en de energie van alle lichtwezens die klaar zijn om hun boodschappen te gaan delen met de mensen die de gave van het channelen hebben.

Dank je wel lieve Kasper.

(Toen vroeg ik om een grappige groet, wat hij wilde horen. En toen hoorde ik dit. Wat ik dus ook regelmatig zeg tegen mijn zoon en dochter)

Bye bye koeienvlaai🙂

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina