27. jun, 2019

Bomen

Boodschap van de collectieve bomenziel

Ontvangen door: Anita van den Bulk-Kaiser / Via Akaija op 27 juni 2019

Tijdens het schrijven in mijn dagboek toen ik bijna wilde stoppen, bleef mijn hand als vanzelf doorgaan met schrijven en veranderde het handschrift. Dat is een teken dat er een boodschap is voor ons. Dit keer van de bomenziel. Dat is een collectieve energie/ veld waarin de bomen allemaal in de energie met elkaar zijn verbonden.

Goedendag Aardbewoners,

Wat is deze verbinding heerlijk & fijn. Wij willen graag informatie doorgeven voor de mensen in jouw omgeving. Wees niet bevreesd dat mensen het niet begrijpen. Voor velen van jullie is dit soort communicatie nog niet te bevatten. Het geeft angst. Het is angst voor het onbekende. Angst voor monsters. Dat is wat jullie hebben meegekregen bij het kijken naar films en boeken. Vooral de films waar wij bomen kunnen lopen en praten. Dat geeft ons veel plezier maar is niet wat wij zijn.

Wij bomenzielen zijn vredig & liefdevol. Wij zullen nooit bewust angst verspreiden. Wij zijn op Aarde om alle bewegende wezen te voorzien van zuurstof. Zodat jullie kunnen ademen, bewegen, spelen & genieten. Want zo is het leven hier op Aarde bedoeld. Jullie mensen denken zoveel. Wij zien volle hoofden en zwarte wolkjes boven jullie hoofden.

Als jullie wandelen langs ons bomen, hebben jullie geen aandacht voor ons. De aandacht zit vaak in jullie hoofd. Of in jullie telefoon. Weet, lieve Aardbewoners, dat jullie mogen genieten van onze schaduw om af te koelen. Van onze stammen om tegen te zitten. Van onze sapstromen om energie los te laten, om piekergedachten los te laten. Van onze groene bladeren die zo prachtig glinsteren tegen een blauwe lucht. Van onze zuurstof die gewoon als vanzelf in de lucht komt. Jullie mogen meer genieten van ons.

En ook mogen jullie je mond & stem gaan gebruiken. Je hebt gezien dat in jullie omgeving er steeds meer van ons worden gekapt & verwijderd. En helaas wordt dat gedaan uit angst. Angst van jullie dat ziektes zich verspreiden. Maar dat is niet nodig. Wij zijn als collectief in staat om de ziekte te overwinnen. Dit zal ons sterker maken en de volgende keer dat de ziekte komt kunnen we dit beter aan. En het geeft ook weer ruimte voor nieuwe bomen. Het is een kans om te veranderen en om ons aan te passen aan het veranderende klimaat. Jullie doen het met de beste bedoelingen. Maar het zomaar zonder aandacht & gevoel een aantal van ons verwijderen is intens.

Wij roepen jullie op. Laat ons staan en vertrouw op ons.

Vertrouw op de kracht van ons.

Vertrouw op de kracht van de natuur.

Vertrouw op de energie.

Ok het gaat misschien niet snel maar in het tempo van de natuur. In het tempo van Moeder Aarde. In het samenspel van alle energie├źn. De planten, de dieren, de aarde, de maan, de zon en de sterren.

Wij collectieve bomenziel roepen jullie op!

STOP met verwijderen van ons bomen. Jullie hebben ons hard nodig. Minder van ons betekend, minder zuurstof, meer last van de luchtvervuiling, meer last van aandoeningen aan de luchtwegen. Meer geld wat aan gezondheidszorg besteedt moet worden om beter te worden. Maar onze zuurstof & schaduw, steun & energie is gratis!

Dus STOP met kappen. Het is genoeg zo. Deze boodschap zal overal verspreid worden.

Lees & doe er iets mee!

We zijn dankbaar voor het kunnen communiceren via een menselijk kanaal.

We zijn dankbaar voor de verbinding.

Amen

De collectieve bomenziel.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina