5. jul, 2019

Maria Magdalena

Doe nu eens niet je best voor een ander uit angst dat je niet goed genoeg bent. Je bent goed, prachtig, krachtig & liefdevol. Je doet het prima. Het hoort allemaal bij het proces. Laat het maar gebeuren. Je bent aan het ontluiken. Als een mooie rode roos.

Van wie krijg ik nu informatie?

Van Maria Magdalena. Je mag jezelf laten zien. Geloof in jezelf en je spirits. Je kan het, wil het en mag het. Laat al die anderen maar denken, praten. Jij mag zijn wie je bent. De wereld en de mensen hebben je nodig.

Lieve lieve schat. En het is heel menselijk als je je af en toe klein voelt. Dat is het kleine kind in jou wat aandacht wil. Je hoeft je tegenover andere mensen en ten opzichte van je spirits niet meer klein te maken. Dat patroon heb je niet meer nodig. Geef dat maar aan Moeder Aarde.

Oefening: houd je handen hoog en tel tot 12! Bij 12 sla je je handen naar beneden. Alsof je natte handen hebt en deze droog wil slaan. En je zegt erbij: Bij 12 sla ik alles wat we me niet meer dient weg en geef het terug aan Moeder Aarde.

Zo dat geeft rust. Dank dank dank. En schaam je niet deze tekst te delen. Laat anderen maar vinden wat ze ervan vinden. Dit is informatie wat jij als kanaal doorkrijgt. En al is er maar 1 ander mens door geholpen of geïnspireerd. Geïnspireerd om ook te gaan schrijven. Dan is het al heel erg waardevol. De wereld, de mensen, de zielen en Moeder Aarde hebben dit soort informatie nodig. En jij hebt de gave deze informatie te kunnen ontvangen en delen.

Alles wat je tot nu toe hebt ervaren, was om deze gave te ontwikkelen. Het was om jou als kanaal te vormen. Dus lieverd laat het idee los dat je teveel open staat. Dat je je af moet sluiten.

Ga eens spelen met deze gave. Merk en leer hoe je het kunt toelaten. Hoe je kan filteren en hoe je rust kunt inbouwen. Spreek met je spirits en begeleiders af wanneer je wilt ontvangen. En spreek af wanneer je rust wilt. Je kan en mag dat zelf trainen. Vraag mij en Kasper hierbij om hulp.

Dit is genoeg voor vandaag. Iedere keer als je schrijf, zet een intentie. Wil je een boodschap, zo ja voor wie?

Dank je wel lieve Anita.

Dank je wel Maria Magdalena. Dank dank dank Amen.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina