26. sep, 2019

Wat is hier goed aan wat we nu nog niet zien?

Ik kijk nu naar buiten en het regent weer… de lucht is grauw en het is benauwend. Ik ga naar buiten naar de supermarkt. En daar in de rij gebeurd het. De mensen hebben klagen over het weer. Dat het zo donker is. En je ziet het aan de gezichten. Mensen zijn geirriteerd.

Maar lieve mensen, het kan ook anders! Hoe leuk is het om in de regen te lopen!! De regen verfrist je gezicht. Het spoelt het stof weg. Laarzen aan.. lekker zingen… plassen stampen en plezier maken!

Na een regenbui ruikt het zo lekker buiten. Alle is weer opgefrist. En als de zon dan weer doorbreekt, glinsteren de druppels als diamantjes. Alles ziet er helderder uit.

Zo maak je van een donkere dag een lichte dag. En zo kan je het ook doen met je humeur. Wordt je naar wakker? Schud dan dat gevoel van je af. Neem een douche en laat de zware energie van je afspoelen. Zet een lekker muziekje aan en zing lekker mee. Zo kan je ook alles van je af zingen. En een huilbui kan ook even lekker opluchten…

En jij wat doe jij om de bui de baas te worden?...

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina