17. nov, 2019

Blauwe straal

Ik schreef deze tekst terwijl ik aan het werk was tijdens het eten. Ik kon niet anders dan gaan schrijven. Mijn kruin tintelde en dat is voor mij het teken dat ik mag schrijven. Dan is er informatie die ik gevraagd heb. De vraag was: Ik wil NU de energie doorkrijgen van de blauwe straal. Wat doet dit met mij?

De blauwe energie is hoog frequente energie. Daarom stuiter je nu ook zo lieve Anita. Je bent nu zo hyper omdat er grote hoeveelheden informatie doorkomt. Dit mag je helemaal voelen. Laat het maar toe. Het is goed. Alles is goed. Je hoeft nergens bang voor te zijn meisje. Voel maar hoe je nu heel snel weer in je lijf zakt. Hoe snel je je weer lekker voelt. Laat alles en iedereen maar even los. Wees niet bang voor wat anderen misschien gaan zeggen. Dit is helemaal voor jou. Na het schrijven, is het aan jou wat je ermee doet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Tussendoor kwam er een klant die klaagde over pijn. Ik heb hem aangeraden een massage te doen met warme olie. Het was een donkere man die het heel koud had. Ik heb ook verteld dat ik ontspanningsmassages geef en hem mijn kaartje gegeven. Dus ben benieuwd!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Blij he, word je hier van. Dit is wat afstemming & het loslaten van angst met je doet. Laat het nu echt maar gaan. De angst mag je laten zakken. Via je voeten, laat het maar de Aarde in zakken. Moeder Aarde neemt het met liefde op. Zodra je echt alle angst weg laat stromen, gaan je boodschappen steeds zuiverder worden. De angst komt nu extra omhoog om te kunnen worden losgelaten. Het is helemaal goed. Het blauwe licht of zo je wil de blauwe straal is hier om je te helpen. Dat mag je echt aannemen. Je hebt je bang laten maken door de meningen van andere mensen. Door te geloven dat het dwingend is wat wij doen. Maar dat is niet zo lieverd. Het is veilig, het is liefde, het is puur, het is zuiver. Zuiver & puur. Laat het maar gebeuren. Het is allemaal goed.

Nu heb ik zin om de blauwe energie te gaan tekenen.

Dat kan, maar doe rustig aan. Brand je zelf niet op. Doe het stap voor stap. Het is goed.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina