20. feb, 2020

Lichter Leven

Boem boem…  Boem boem…

Dit is de hartslag. Moeder Aarde heeft een hartslag. Niet op fysiek niveau, zoals wij mensen, maar in energie De energie golft. Het golft vanuit de kern van de Aarde. In de kern vind je een groot helder kristal, dat pulseert. Die pulsen zijn de hartslag van Moeder Aarde. Gevoelige mensen onder ons, kunnen dit merken.

Boem boem… Boem boem…

Ons fysieke lichaam kan hierop reageren. Je kan onrustiger zijn, je kan hartritmestoornissen hebben. Wees niet bang hiervoor. Je wordt beschermd. Het is tijdelijk. Als je twijfelt, dan natuurlijk altijd even door een dokter laten controleren. De frequentie van de Aarde is aan het stijgen. Door grote golven energie uit de Kosmos gaan de moleculen van de fysieke Aarde harder trillen. Daardoor stijgt de frequentie. De stijging gaat gepaard met energetische uitbarstingen. Op fysiek vlak ervaren we meer aardbevingen en vloedgolven door onderzeese bevingen. Dit geeft onrust op Aarde. Jullie kunnen angstig hiervoor worden. Maar weet dat het een doel heeft.

Mensen waren verblind door een sluier. De sluier gaf het gevoel dat je afgescheiden was van andere mensen. De sluier heb je gekregen bij ge geboorte. Je ging mee in de vaart van de maatschappij. Je wilde erbij horen en doen zoals iedereen het deed. Je ging leren praten en ging naar school. Er was minder ruimte om te spelen. Minder ruimte om te voelen. Om te luisteren naar je intuïtie en de zachte fluisteringen van je hart.  Minder ruimte om te verbinden met de natuur.

Ja lieve mensen dat wat jullie zijn. Jullie zijn onderdeel van de natuur. Ook al ben je er nu misschien niet altijd bewust van. Je bent het!! Er zijn veel afleidingen. Jullie hebben telefoons, tv, snacks die jullie lichaam niet ondersteunen. Dit geeft even rust van drukke gedachten. Maar dat is kortstondig. En de informatie die je ophaalt via tv, social media, gaat ook in je hoofd zitten. Dat geeft op ten duur alleen maar meer onrust, meer gedachten.

Ik vraag jullie eens naar je zelf en je leven te kijken. Wat doe je om te ontspannen? Om te verbinden met jezelf? Met wie je echt bent? Voel je je nog verbonden met de aarde? Met waar je bent? Hoe zou je dat meer kunnen doen?

Ga genieten van wat er op Aarde aan natuur is. Dat geeft echte rust, echte ontspanning. Zo kan je in de stilte jezelf zijn. En de fluisteringen van je hart horen. Als meer mensen gaan genieten van de natuur, ontstaat er ook meer natuur. Alles wat je aandacht geeft, groeit! Jullie energie is zo waardevol. Luister niet naar de gedachten van je ego. Dat je niet naar buiten kan. Dat het te koud is of te warm is of te winderig. Zo is er altijd wel wat. In de natuur kan je alle zwaarte die je wellicht heb opgepikt op het werk of in je gezin, loslaten.

Heb je weleens in alle rust je handen tegen een boom aan gelegd? Ik doe dat de laatste tijd regelmatig. Mijn handen gaan tintelen. Ik kan de energie van de sapstroom voelen. Ik laat het door mijn lichaam stromen. Dan voel ik de zwaarte uit mijn lijf via mijn voeten de Aarde in stromen. Vervolgens voel ik dat er uit de Aarde lichtere energie komt, die mijn lijf opvult. Dan ben ik helemaal opgeladen en vrolijk.

Het is zo helend! Zo fijn. De natuur geneest. De natuur geeft je alles. Laten we met zijn allen meer geven aan de natuur. Zo ontstaat er meer en meer natuur. En dat wil ik ook heel graag. Voor mezelf, voor jou, voor alle kinderen, voor alle kinderen die onze kinderen mogen krijgen.

En met onze liefde voor de natuur en de Aarde houden we de wereld in de handen van Onvoorwaardelijke Liefde. En daar staan de handen voor op de tekening.

Lieve mensen, geniet van de Aarde en de natuur. Laat los wat je niet meer dient. De zwarte wolken op de tekening staan voor de zwaarte van de gedachten die we collectief nog hebben over het klimaat. Het klimaat is aan het veranderen. Dat is een natuurlijk proces. In de jaren 80 van de vorige eeuw zijn er al wetenschappers geweest die hebben aangetoond dat het een natuurlijke cyclus is dat het warmer wordt op Aarde. En na deze warmte stijging zal er weer een ijstijd komen. Maar wees niet bang, dat zal nog duizenden jaren duren.

Wij mensen mogen goed voor Moeder Aarde en ons zelf zorgen. Dan zal Moeder Aarde ook goed voor ons zijn. Met onze westerse levensstijl, onze wegwerp mentaliteit, vervuilen we het oppervlak en de lucht. Dat zorgt ervoor dat ons voedsel van mindere kwaliteit wordt. Een vervuilde bodem kan geen gezonde groente e.d. voortbrengen. En door verarming van de grond, bevatten het voedsel ook per kilo minder nodige vitamines en mineralen.

Dus als we onze manier van leven gaan veranderen, zal de kwaliteit van de lucht en de bodem nog meer verbeteren. We zijn al op de goede weg, maar het kan nog beter. Dat zal zorgen dat we gezonder kunnen leven. Onze lichamen worden gezonder. We krijgen meer energie. De lucht wordt schoner. We kunnen daardoor vrijer ademen.

Maar weet, lieve mensen, dat er in het Universum. Energie in overvloed is. Er komt een tijd dat ieder huishouden over voldoende energie kan beschikken. Er wordt een uitvinding gedaan, zodat iedereen daarover kan beschikken. Dan is het gedaan met stijgende prijzen voor energie. Gedaan met zorgen over dat de energie beperkt is. Gedaan met zorgen maken over dat de fossiele energiebronnen opgaan. Ieder huishouden zal daar echt over kunnen gaan beschikken.

En tot die tijd is de opdracht aan mij en aan ieder mens: Ontdoe je van zware energie. Energie uit het verleden. Zo zullen de zwarte wolken van zware energie, die nu boven de Aarde zweven oplossen. Je hoeft het niet bij een boom te doen net als ik. Er zijn zoveel mooie methodes ontwikkeld door mensen waarbij je zware lasten kunt loslaten. Mensen die healing geven door energetische healing bijvoorbeeld. Ga maar eens op internet kijken. Je zal verbaasd zijn hoe groot het aanbod is. Ga maar zoeken wat bij je past en wordt zo steeds lichter. Zo gaan we dan met de Aarde mee. Die ook steeds lichter wil worden.

Hoe lichter, hoe meer Liefde er kan doordringen. Alles wat we nodig hebben is Liefde. Liefde voor onze prachtige planeet, liefde voor onszelf, liefde voor de ander.

Onvoorwaardelijke Liefde

Je wordt gezien

Je wordt beschermd

Je bent geliefde

Lieve mensen

Laat maar los

Wees dankbaar

Omarm alles in Liefde

Lieve mensen. Leef!!!!

Amen

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina