20. mrt, 2020

Verlichting tijdens de Corona crisus


Lieve mensen op Aarde,

Dit is een boodschap van Kyara van de dimensie waar ik me nu bevind. Ik ben geen enkel wezen maar een onderdeel van een collectief. Het is niet makkelijk dit uit te leggen en goed in woorden te vatten. Ik bevind me in de 9de dimensie (9D). Anita kan met haar gevoeligheid een kanaal voor ons zijn. Zij heeft op ons afgestemd en is gaan tekenen (zie de afbeelding onderaan de mail)

Wie is Kyara?
Ik ben vanaf het begin van het ontstaan van de planeet Aarde al alles wat betreft het menselijk ras aan het volgen en helpen. Ook was ik aanwezig bij het contact tussen de zielen, die graag op Aarde in de 3D wilde incarneren en de wezens die de mensen te hulp schoten.
De zielen hadden al 4 periodes van eonen achter de rug van incarnaties in mensachtigen wezens. Maar steeds mislukte het en was het DNA niet voldoende om uit te groeien tot het menselijke ras wat nu op jullie planeet leeft.

De buitenaardse wezens hebben jullie geholpen en een stuk van hun DNA beschikbaar gesteld. Dit stuk DNA heeft ervoor gezorgd dat jullie nu een geweldige planeet bewonen waarop jullie in de 3D jullie levenslessen hebben kunnen doorleven. Door jullie vele levens op Aarde in de 3D kunnen jullie groeien als ziel. Groeien naar de volgende dimensie op weg naar de hoogste dimensie. Het veld boven onvoorwaardelijke liefde. Het veld waar niks is en alles is. Het veld van volledige vrede en acceptatie.

Genezen
Deze periode is er veel angst onder jullie. Jullie hebben door het virus angst om ziek te worden en dood te gaan. Maar ik zeg jullie dat die angst onnodig is. Het virus is een zegen in vermomming. Het zorgt dat jullie nu geen last hebben van de dagelijkse beslommeringen van werk, sport en sociale contacten. Jullie worden even teruggeworpen op jezelf. Het geeft ruimte om naar binnen te keren. Jullie kunnen naar binnen kijken wat er aan oude pijn van dit leven & wellicht vorige levens in jullie zit. Dit zorgt voor de blokkades in jullie energie. En waar de energie blokkeert en niet goed kan doorstromen ontstaan pijnen en ziektes. En de angst ervoor zorgt ook voor een energiestroom die niet goed doorstroomt.

Kies!
Jullie kunnen nu kiezen goed naar binnen te keren en al het oude los te laten. Want in ieder van jullie zit een zelf genezend vermogen. Jullie kunnen jezelf helen. Met hulp van elkaar, Moeder Aarde & de Natuur. In de natuur is alles te vinden wat jullie kan genezen. Voedingsmiddelen en kruiden die helpen met reiniging, energie geven, blokkades opheffen enz. Want jullie zijn samen Moeder Aarde aan het transformeren. Transformeren naar de volgende dimensie. De 4de dimensie is de dimensie van het voelen. Voelen met je hart en een goede balans tussen hoofd en hart. Velen zijn allen met hun energie in het hoofd. Als je gaat voelen, kom je de oude pijnen tegen die nog in je systeem zitten. Als je dat doorvoelt, verwerkt en loslaat, ga je je steeds lichter voelen. En krijg je vervolgens de kans om door te groeien naar de 5de dimensie. In de 5D voel je dat je allemaal 1 bent. Je merkt dat je individuele wensen en verlangens niet meer belangrijk zijn. Maar je bent een onderdeel van het collectief. Het collectieve bewustzijn van alle mensen, Moeder Aarde en alle lichtwezens die met Moeder Aarde en de mensen zijn verbonden.

Jullie staan nu allemaal zelf voor deze keuze. Het is eigenlijk heel simpel:

Wat kies je:
A Hou je vast aan hoe het nu is in de maatschappij? Blijf je vooral met je energie in je hoofd? Hoe je vast aan hoe je nu bent? Blijf je gericht op de buitenwereld? Dan zal je in de 3D blijven hier op Aarde.

B Ga je in jezelf kijken door te mediteren, de stilte in de natuur op te zoeken? Ga je op zoek naar welke voedingsmiddelen, kruiden, heling je nodig hebt om jezelf te genezen en te kunnen wonen in je hart? Ga je verwerken & loslaten wat je nog aan oude pijn met je meedraagt? Dan zal je met Moeder Aarde samen doorgroeien en evolueren naar 5D. Doe wel je riemen vast, het wordt een bumpy ride.

Liefde & Licht
Deze boodschap is vol Liefde & Licht. Weet dat wij van de 9D onvoorwaardelijk houden van alle mensen op Aarde. Ieder van jullie is waardevol en een belangrijke schakel in de evolutie van jullie & jullie planeet. Ongeacht welke keuze je maakt.
Met heel veel Liefde & Licht groeten wij u allen.

De tekening bevat onze energie. Hang de tekening op een mooie plek. Het zal jullie helpen met contact maken met onze dimensie en zo de onvoorwaardelijke liefde te voelen.
Je kunt een kleurkopie van de tekening bestellen voor 15 euro.

Klik op deze link. https://www.via-akaija.nl/422255429/category/524836/webshop

Wacht met betalen totdat je een factuur ontvangt per mail. 

Opmerkingen

jacqueline

20.03.2020 19:25

Lieve Anita.
Wat is ze mooi. Ik was tijdens de live aanwezig. Ze gaf ook toen haar energie aan ons.
Ze is zacht, lief, diffuus, krachtig en zalvend en zal heel mooi staan op een kinder/behandelkamer

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina