25. mrt, 2020

Deel 1 Gesprek met Andere


Via schrijven kom ik in contact met mijn Gids. Ik heb hem Andere genoemd. Wil je weten wat een Gids is? Klik dan op deze link: https://www.nieuwetijdskind.com/je-spirituele-gids-een-goede-vriend-en-wijze-raadgever-2/

Goedemiddag Andere, kan je me helpen?

Ja lieve vrouw altijd. Ik ben hier voor jou. Je kunt me altijd om hulp vragen. Laat het maar stromen.

Zo dat voelt fijn. Ik voel mijn kruin en voel dat ik rustiger kan ademen. En ik voel heel veel warmte.

Ja dat kan kloppen. De warmte kom van je overleden dierbaren. Je oma, je schoonmoeder en je zoon. Ze zijn er. Ze zijn er om je te steunen. Wees niet te had voor jezelf. Deze periode is heftig zeker voor een gevoelig mens zoals jij.

Lieve Andere, dit handschrift wordt opeens anders. Maar nu kan ik het niet meer lezen. Kan de informatie iets rustiger komen?

Ja dat is goed. Het is voor ons beide wennen Je moet wennen aan jullie manier van informatie verwerken. Ik kan grote hoeveelheden in één keer aan je doorgeven. Maar ik merk dat ik wat terug mag schakelen. Dus doe maar even rustig nu. Adem even goed in & uit en neem rust als het nodig is. Ik ben er voor je. We gaan dit samen doen lieverd. Het is goed en het komt goed. Je ideeën over de workshop die je net hebt opgeschreven juich ik toe. Dit is een goeie stap. De eerste stop op weg naar je droom. Ik raad je nu wel aan om een soort vast dagindeling te maken voor jezelf. En laat ook je gezin dit weten. Dit geeft structuur. En structuur geeft rust. Het dieet maken voor je zoon is een goeie stap, maar trek het door naar jezelf en neem een dagindeling er ook in mee.

Mmmm dat is niet wat ik wilde horen. Maar ik begrijp het wel. Ik ga dit zeker doen. Wat ik nog wil vragen. Ik ben wat in verwarring. Is het zo dat ieder mens zijn eigen leven creëert, door zijn/haar gedachten? Hoe kan het dan? Al die mensen die creëren hun eigen leven, maar hoe kan dat dan? Als alle mensen om mij heen mij spiegelen? Dit geeft kortsluiting in mijn hoofd.

Ja dat snap ik lieve Anita/ Dat geeft verwarring. Ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Ieder mens beslist samen met zijn zielenfamilie & alle gidsen welke levenslessen er geleerd mogen worden. De ziel is dan nog niet geïncarneerd maar bevindt zich op een tussen niveau. Als de ziel van in het baby lichaam komt, ontstaat er een sluier, waardoor het kind niets meer weet over de afspraken die hij heeft gemaakt. Tijdens het opgroeien tot volwassene begint het kind vanaf 7 jaar aan zijn levenslessen. Van tevoren is afgesproken welke rol daarin de mensen in zijn omgeving hierin spelen. Bijvoorbeeld: de ziel kiest om te ervaren hoe het is om een kind te verliezen. Dan heeft een andere ziel aangeboden het kind te zijn. Een andere ziel, bijvoorbeeld de moeder, biedt aan om diegene te zijn die jou niet kan steunen. Een andere ziel, die tot op dat moment, een vage kennis was, bied aan om na de heftige ervaring er dag & nacht voor je te zijn. Dus je maakt vooraf al die afspraken over de grote lijnen in je leven.

Dus in grote lijnen staat vast wat je gaat meemaken. Maar ieder mens heeft ook een vrije wil gekregen. En dat zorgt dat je soms anders kiest. Door die andere keuze, loopt je levenspad een andere richting. Je gaat via een andere schakel. Je kan dit zien in de circle of life.

Je kiest een ander pad maar op de knooppunten kom je toch weer op hetzelfde punt uit. En dan ga je verder met je volgende levensles.

Lieve Andere, ik begin moe te worden. Ander keer gaan we weer veder. Ik ga dit nu uitwerken en delen. Ik ben ontzettend blij zo te kunnen communiceren.

Hoe zullen we deze reeks blogs noemen? Dat veel mensen dit gaan lezen?

Ja dat mag je helemaal zelf kiezen. Laat het even bezinken. Als je dit uittypt (zonder aan te passen!!) kom je vanzelf op een goed idee. 🙂🤨

Dank je wel Andere. Tot de volgende keer 

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina