15. apr, 2020

Liefde

Lieve mensen, 

Ik ben Karima, een afstammeling van Maria Magdalena & Jezus. Al wat ik in dat leven heb ervaren is onvoorwaardelijk liefde. Het was een voorrecht bij zulke prachtige zielen te mogen leven.

Wat ik voor jullie mensen nu wens is te ervaren hoe het om te leven vanuit het hart. Voel de liefde in je hart. De onvoorwaardelijk liefde woont in je hart. Je hart is door een onzichtbaar energetisch koord verbonden met de Bron.

Voel dit. Je mag met heel je energie, je ziel, je hogere zelf zakken in je hart. Zakken in je hele lichaam.

Ja want jullie zijn niet alleen een lichaam. Je bent een energetisch wezen met een menselijk lichaam. Wij zijn elk mens als een grote lichtbol met jullie lichaam er midden. 

Maar soms bevindt het lichaam zich niet in het midden van de lichtbol. 

Zo 'n lichtbol is oneindig groot. En soms is de verbinding tussen de bol en het lichaam er bijna niet. Het lichaam voelt niet de warmte van de Bron. Het koord is zo dun zo fragiel.

Maar lieve mensen jullie kunnen dit zelf helen. Geef in stilte aandacht aan je hart. Stem je af op mij. Kijk naar mij en laat je energie zakken in je lichaam. En daarna maak je de energie groter. Zo groot als het gebouw waar je bent, zo groot als je straat, zo groot als je dorp of stad en zo steeds groter. 

Liefde.. Los..  

Er wordt zoveel van jullie gehouden... 

Liefs Anita & Karima

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina