14. mei, 2020

Deel 2 Gesprek met Andere

Goeiemorgen Andere

Hey Anita. Zo jij bent krachtig bezig. Wat heb je veel geleerd de afgelopen tijd. Kijk eens terug en kijk hoeveel sterker je nu al bent?

Ja dat is zo. Ik vind dat ik heel sterk ben. Ik ben krachtig, licht & liefdevol. Dat is zo mooi! ….. Er kwam een idee in me op net, daarom stopte ik met hier schrijven.

Ja lieverd. Je bent zo streng voor jezelf. Je bent ook een mens op aarde. Je kunt niet alles doen en dan ook nog perfect. Geef & gun jezelf wat rust lieverd. Kijk nou eens goed. Wat doe je allemaal en vind je dat je moet doen?

Wow ja, ik wil alles doen. En alles tegelijk. En door dat moeten, loopt mijn energie weg.

Ja precies. En weet je wat je gisteren spontaan deed? Jezelf aarden, goed ademen en energie uit de Aarde trekken? Dat was fijn hè? Je vulde in één keer jezelf op met energie van de Aarde. En wat deed je met de energie?

Oh ja, ik was vol energie en wilde het gelijk weer geven en een ander helpen.

Ja precies lieverd. Het is heel erg lief van je. Maar ook je valkuil. Probeer volgende keer te luisteren naar je intuitie, je onderbuikgevoel. Neem een rust moment. En zorg goed voor jezelf. Dan ga je zulke mooie dingen kunnen doen!! Zorg dat je je in je eigen centrum blijft. Je bent veilig in je eigen systeem en hier op Aarde. Je wordt geholpen door je spirits. Door mij & ons. Het is mooi om dit te doen.

Oh telefoon… nu ben ik even de verbinding kwijt…

Och dat valt best mee lieverd. Kijk eens hoe je het nu weer oppakt. Je spirit team is zo mooi en zo liefdevol. Voel maar hoe ze nu om je heen staan….

Ja goed zo, adem het maar helemaal in! Ja fijn nu ben je helemaal licht & krachtig.

Ja het voelt heerlijk! Ik ben zo ongeloofelijk dankbaar vor de kracht en het licht. Het voelt als en team. Ik voel me nu niet meer zo alleen.

Graag gedaan kanjer. Met alle Liefde. Ga nu maar stop voor stap verder. En neem de ruimte om vanuit je intuitie, vanuit jouw prachtige liefdevolle hart keuzes te maken die goed voelen voor jou. Dat geeft kracht & zelfvertrouwen. Wees niet bang om nieuwe dingen te doen. Daar heb je alles in dit leven & vorige levens voor gedaan. Je bent al zo ver lieverd. Zie maar eens!

In alle licht & liefde

Amen

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina