23. mei, 2020

Back to Nature 1

Back to Nature

Lieve lezers,

Dit wordt een lange pittige blog. Iets wat jullie nog niet eerder van mij gezien hebben. De laatste weken gaat mijn eigen ontwikkeling snel. Ik heb nu het gevoel dat ik 10 lagen tegelijk aan het loslaten ben.

Ik merk dat ik angst van vroeger weer voel, van toen ik kind was. Het komt omhoog. Het is heel intens af en toe. Maar nu laat ik de emoties gewoon stromen. Ik huil, ik dans, ik schreeuw en ik ontlaad. Daardoor voel ik me steeds lichter en lichter. Ik word ook enorm gesteund door mijn Gidsen, Beschermengelen & Overleden dierbaren. Het voelt zo goed. Ik noem dat mijn spirit team. Het voelt nu ook alsof er een hele groep achter me staat. Zo warm en zo licht. Ik heb hier de airco aan in mijn praktijkruimte, maar het blijf zo ongelofelijk warm aan voelen.

Als kind voelde ik al… wat is deze wereld hard en koud. Mensen kijken boos op straat. Ze lopen je voorbij zonder iets te zeggen. Kinderen op school zijn hard en pesten mij. Omdat ik anders ben. Omdat ik rustig ben. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik voor mijn slaapkamerraam stond. Ik was denk ik iets van 6 of 7 jaar. Ik keek naar de donkere lucht vol sterren. Ik zuchtte en voelde een warmte en lichtheid van de sterren komen die door me heen spoelde. Wat voelde dat fijn zeg. En ik dacht… waarom kan ik daar niet heen? Daar is het zo warm en licht….

Op die leeftijd kon ik het niet onder woorden brengen. Ik zei weleens iets wat ik voelde of doorkreeg maar werd dan van gezegd: Heb je haar weer met die wijsheid. Waar haal je dat toch vandaan! En dan werd ik toch bang. Ik concludeerde dat ik raar was dat ik dat zei. En ik ging steeds minder zeggen. Ik werd zo bang voor het oordeel van anderen mensen dat ik stilviel.

Maar dat ligt NU achter me! Ik hou me niet meer in. Ik ga door de angst heen en ga!!

Ik voel de roep van Moeder Aarde. Door het virus ben ik steeds meer lekker naar buiten aan het gaan alleen. En dan voel ik zo goed de verbinding met de natuur. Met de bomen, met de bloemen. Als ik door een laan met bomen loop voel ik de energie. De bomen zijn met elkaar verbonden. Bomen zijn so wie so toch geweldig? Ze staan met hun wortels in de Aarde en geven zuurstof af aan de lucht. De dieren en de mensen leven van de zuurstof. Dus alles is met elkaar verbonden!!!

Door mijn gevoeligheid (ook wel HSP genoemd) merk ik dat de energie door mee heen stroom als ik tegen een boom aan sta. Mijn voeten gaan tintelen, ik voel de energie daarna om hoog gaan, door mijn lichaam en dan via mijn hart, naar mijn armen en handen. Mijn handen worden steeds warmer en geven de energie van de aarde ook aan de boom. En dan gaat er ook een energie de andere kant op lopen. Ik verzamel zware energie dat nog in mijn lijf zit en stel me voor dat deze zwaarte via mijn handen naar de boom gaat. Ik vraag de boom dan ook: wil je deze energie dan ook via je sapstroom weer aan de Aarde geven? En dit zo fantastisch om te doen. Ik voel nog uren daarna mijn handen tintelen. Het is echt geweldig.

En dit wil ik toch echt niet meer missen!! Dus ik ben ongelofelijk kwaad dat er in mijn directe buurt zoveel bomen gekapt worden.. in onze straat staat geen enkele boom meer. Op het kleine stukje groen wat er nog was, zijn huizen neer gezet Prachtige huizen hoor, maar de oude populieren die er stonden en die prachtig hoog waren, zijn ook maar meteen weggehaald. Dus weer minder zuurstof in de buurt. En dan over het bos waar ik regelmatig kom. Ook daar is van alles gaande. Er wordt een snelweg aangelegd dwars door het gebied. Echt belachelijk!!!! Leren wij mensen het dan nooit? De Aarde is onze levensbron!!! Waarom zijn we lucht en bodem aan het vervuilen zo erg? Zo erg dat de lucht niet meer gezond is? Dat we allemaal klachten krijgen aan onze luchtwegen? En allemaal daar aan gerelateerde ziektes? Wie kan er nu nog zeggen dat hij helemaal perfect gezond is? Niemand!!!

Het voedsel wat we eten is ook al niet meer zo puur en zuiver! Er zitten bestrijdingsmiddelen op de groentes. In het vlees zitten allerlei stoffen die niet goed voor je zijn. Dieren worden vaak heel ver vervoerd en komen onder de stress in het slachthuis. Door de stress stijgt het adrenaline gehalte in het bloed en dus ook in het vlees. Ik merk sinds dat ik minder dagen vlees eet per week, dat ik ’s avonds minder stress en heb daardoor beter slaap.

Dus ik roep iedereen op!! Mensen wordt wakker!! Kijk niet naar de overheid voor aan welke regels je je moet houden!! Denk zelf na en kijk wat je zelf kan doen om gezond te worden en te blijven. Onderzoek wat werkt voor jou!!!! En zoek ook de mensen op die zich inzetten om te helpen!!!

Ik heb me lang laten leiden door angst en ik luisterde ook naar die gedachten. Maar nu voel ik in mijn hart de roep van Moeder Aarde. Moeder Aarde wil veranderen en groeien. De mensen zijn liefdevol stilgezet en de fysieke aarde heeft zo ruimte gekregen enigszins te herstellen. En dat is te merken. Alles groeit en bloeit, de lucht is schoner. Als je er zo naar kijkt, is er zoveel moois! En dit is hoe ik het voor me zie. Een blauwe planeet waar we met heel veel mensen in vrede en liefde kunnen leven. Iedereen kan doen waar zijn of haar talenten liggen. En zo ontstaat er een perfecte harmonie tussen mens & natuur.

Ik hoop zo erg dat we nu niet weer allemaal gelijk in de rat race mee gaan doen, maar dat we bewuster gaan kijken. Genieten van de natuur en er voor opkomen!

Doe je mee?

Anita & Spirits

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina