27. mei, 2020

Boodschap met AE Michael

BOODSCHAP VAN AE MICHAEL

(De tekst cursief is van mezelf)

Met wie heb ik nu verbinding?

Met AE Michael, de Aarde Engel van de hoogste frequentie.  Ja lieve Anita, je ziet het zoals het is. Jullie gebruiken het woord Aartsengel, en dat stamt af van Aarde Engel. Wij zijn de Engelen verbonden met Gaia, de planeet Aarde. Onze energie is ontstaan om de Aarde en de mensen te ondersteunen. In deze periode van grote veranderingen zijn wij extra actief om het proces te begeleiden. Nu wil ik doorgeven hoe wij jullie zien en zo de mensen helpen om meer bewust te worden van het bestaan van een ongeziene wereld. De spirituele wereld.

De mensen op Aarde zijn eonen lang in het ongewisse gelaten. Jullie wisten niet van hoe het is. Alles wat jullie zien is energie en vibreert. Ook jullie zien wij als energie. Jullie hebben een lichaam en daarom heen een grote bol van licht. Zo mooi. In het midden is de energie het meest dicht en is het lichaam. En dat is wat jullie zien. Maar eromheen is licht. In de meest prachtige kleuren. Het is zo mooi.

Wij Aartsengelen begeleiden jullie nu in het proces om brokjes energie die zijn achtergebleven elders in dit leven of in vorige levens, terug te krijgen. Het is zo dat je zonder te weten energie achter laat overal waar je gaat en staat. En ook in de nacht als je droomt en je energie buiten je lichaam gaat, kan je energie achterlaten.

Wij zijn vol vreugde dat steeds meer van jullie leren over energie. Dat steeds meer van jullie de verbanden gaan zien. Dat jullie steeds meer wakker worden en zien dat er meer is dan wat je met je fysieke ogen kunt zien. Alles is energie, liefde & licht. In de spirituele wereld, of ongeziene wereld, is alles alleen maar licht & liefde. Als jullie je lichaam verlaten en achterlaten op Gaia, dan gaat jullie licht naar de spirituele wereld. Velen hebben hier geen weet van. Maar jij Anita ben hier een keer geweest. Je hebt nog de energie in je lijf van deze ervaring.

Oh ja, het gevoel wat ik had toen ik wakker werd na de operatie van mijn baarmoeder was magisch. Alles was licht en liefde. Ik voelde me helemaal fantastisch. Ik werd wakker op de Intensive Care en begreep niet wat er met me was gebeurd. Er werd me verteld dat de artsen hebben gevochten voor mijn leven. Ze hebben me gered en zich met hart en ziel ingezet. Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik daar nu nog voor ben. Maar in het begin voelde ik me niet dankbaar. Ik had heel erge heimwee naar het gevoel wat ik had toen ik niet meer in mijn lichaam was. Het was alleen maar Licht & Liefde. Ik heb zoveel moois gezien. Samen met mijn zoontje Jasper, die in mijn buik is overleden, heb ik de mooiste dingen gezien. De mooiste kleuren, die hier op aarde geen naam hebben. En ik ben daar niet gebleven. Ik wilde heel graag terug. Ik wilde er zijn om de mensen wakker te maken. Om de mensen te leren dat ze niet bang hoeven te zijn. Dat je na dit leven verder gaat en alleen je lichaam achter laat. Je lichaam is je voertuig op deze planeet. We zijn allemaal stuk voor stuk prachtige kleurrijke zielen. Grote bollen van licht, zoals AE Michael dit net zo mooi beschrijft.

En in de tijd dat ik thuis was en herstelde van het verlies van Jasper, voelde ik me vaak zo verloren. Ik verlangde zo naar het lichte, liefdevolle gevoel. Maar met de tijd merkte ik dat ik hier op aarde nog niet klaar was. Ik had nog een missie. En dat is wat ik zo graag wil uitdragen lieve mensen.

Wij zijn niet alleen maar een lichaam, maar je bent zo prachtig en mooi. Deze heftige periode is voor ieder van ons een uitnodiging om naar onze eigen lichtbol te kijken. Hoe ziet deze eruit. Is hij helemaal mooi rond? Zitten er gaten in de bol? Zijn er blokkades in de stroom van energie die ervoor zorgen dat de bol niet mooi rond is?

Lieve mensen, ga eens kijken naar wat er niet goed stroomt en ga zoeken en vragen. Vraag aan de prachtige wezens die je omringen om hulp. Je zult zien dat er opeens mensen op je pad komen die je kunnen helpen met het herstellen van je lichtbol.

En ook ik ga daar mijn steentje aan bijdragen! Met het geven van healing, zowel in mijn praktijk als op afstand & het maken van tekeningen van Gidsen.

Heel erg bedankt voor het helemaal uitlezen van dit artikel. Het was geweldig dit samen met AE Michael te mogen doen.

Namasté – Ik zie het licht in jou

 Anita & AE Michael

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina