8. jun, 2020

Hoe maken we de Aarde een stukje mooier?

Vandaag heb ik gewandeld direct vanuit mijn huis. Het was heerlijk buiten. De lucht was wat vochtig, er stond bijna geen wind en een heerlijk zonnetje. Het is zo mooi dan, nog heerlijk rustig. Ik genoot van het gevoel van vrijheid. Van mijn voeten op de grond, van de tintelingen die door mijn lijf gingen. Door het lopen maak je beter verbinding met de aarde en zo voelde ik de energie via mijn voeten, mijn lijf in stromen. Heerlijk.

Gisteravond had ik ook een heerlijke ervaring. Ik was het hondje Timo, van onze wat oudere overbuurvrouw, aan het uitlaten. En opeens voelde ik een stilte neerdalen. Het was een heel apart moment. Het was om ongeveer over 9 uur. Er was even helemaal niemand te zien, de wind was stil. Er bewoog bijna niets. De hond hief ook zijn kop op en stond helemaal stil. Het was stil… ik kreeg ook even helemaal geen gedachten… zo puur en zuiver voelde het…

En toen kwam er een zachte stem… de stem van Moeder Aarde. Ze zei: De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met opruimen en schoonmaken. Jullie mensen zijn even stilgezet. En in deze periode heb ik heel hard gewerkt om alle onzuiverheden uit de bodem, de lucht en het water te halen. Alles is nu een stuk schoner. En de mensen, de dieren en de planten profiteren hier ook heel erg van. Dit is veel beter voor jullie lichamen. De schone lucht zorgt dat je beter kunt ademen. Schonere lucht zorgt voor meer zuurstof in je lichaam. Je organen profiteren ook van de gezondere lucht.

De onzuiverheden in jullie lichamen kunnen beter afgevoerd worden. Daardoor zal het milieu in en om jullie lichaamscellen verbeteren. Dit zorgt voor een beteren energiedoorstroming en spijsvertering. Dit zorgt ervoor dat er minder ziektes kunnen ontstaan. Want ziekte is eigenlijk het gevolg van energie die niet goed kan doorstromen. Het niet goed kunnen schoonhouden van het milieu rond en in de cellen. Dat zorgt voor ziektes. En het begint bij de stoffen die jullie eten, drinken en inademen. Ik heb heel hard gewerkt hiervoor. Zodat jullie en alle volgende generaties ook hier nog mogen en kunnen leven.

Maar nu roep ik jullie op mensen!! Nu is het aan jullie!!!!  Hoe gaan jullie het doen, om het anders te gaan doen? Het kan niet zo zijn, dat het harde werken weer teniet wordt gedaan, omdat jullie weer in de ratrace stappen en de vervuiling van de bodem, de lucht en het water weer opnieuw begint. Want dat kan echt níét zo langer doorgaan. Het milieu wordt onleefbaar voor alle wezens. Dus het is nú tijd. Tijd om het ANDERS te gaan doen.

Wees jullie bewust lieve mensen wat je allemaal doet op een dag. Hoeveel water gebruik je? Wat eet je en welke stoffen krijg je daarbij binnen? Zijn deze stoffen puur en zuiver zodat je lichaam ook zuiver wordt en blijft?

Ga het de komende tijd maar onderzoeken. Welke stoffen werken goed voor JOU!!! Waar voelt jouw lichaam zich prettig bij? En dan ben ik zo benieuwd wat dit ook voor jullie immuunsysteem doet. Dit zal ook sterker worden. Dan kan de angst om ziek te worden minder worden. Want ziekte is geen straf. Ziekte is een teken dat je lichaam uit balans is. Dat je signalen krijgt dat er iets niet klopt. Dat je de dingen anders kan doen, zodat je goed zorgt voor je lichaam.

En met een beter immuunsysteem kan je ook nog eens heel goed besparen op de gezondheidszorg. Je hebt minder doktersbezoek nodig, minder medicijnen.

En stel je voor dat 1% van alle mensen op Aarde dit zouden doen. Wat zou dat betekenen. Dan wordt de wereld mooier en mooier. Dan kunnen mensen die nog wel in de ratrace blijven lopen, naar die 1% kijken en denken. Daar zit toch wel iets van waarheid in. Als het met die mensen zo goed gaat. Hoe doen ze dat! En wordt het percentage gezonde en veerkrachtige mensen steeds hoger en hoger.. En wat gaat dat betekenen voor de wereld? Dan zijn we stappen aan het zetten naar een wereld waarin het voor mensen, dieren en planten goed leven is.

Kortom mensen: Wordt wakker!! HET IS DE HOOGSTE TIJD

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina