16. jun, 2020

blog 3 Hoe maken we de Aarde een stukje mooier?

Vandaag was ik tegelijk met mijn dochter op de fiets gestapt. Zij ging naar school en ik deed wat boodschappen. Daarna heb ik nog een stukje gefietst. Gewoon om even heerlijk nergens aan te denken. Ik voelde de wind door mijn haren, en de wind langs mijn gezicht. Heerlijk! Ik genoot van de meerkoeten in de sloot die hun jongen aan het verzorgen waren. En er kwam zo’n vredig gevoel over me heen. Gewoon hoe simpel het leven eigenlijk is!!!

De natuur is zo mooi in zijn perfectie. Alles is op elkaar in gespeeld. De wind beweegt de bladeren van de bomen. De sapstroom wordt zo gestimuleerd. De bomen raken elkaar met hun kruinen en ze zijn samen. Ze zijn in energie met elkaar verbonden. Op het veldje in de buurt staan 2 bomen. En die nodigden mij uit tussen hun in te gaan staan. Het was echt een heel lekker gevoel die energie tussen de bomen te voelen. En ik mocht er zomaar tussen staan. Het voelde echt als samen. Samen de wereld een mooiere plek maken.

Deze boodschap is dan ook een oproep!! Mensen, blijf genieten van de natuur, ook nu je weer in de rat race mee gaat! Ook al is het maar een kwartier per dag. Even na je boodschappen een klein stukje om fietsen en even genieten en ontspannen. Dat is heerlijk om te ervaren en je dag is meteen zo anders!! Je voelt dat je onderdeel bent van de natuur. Dat je bijdraagt aan de cyclus. Het leven met de natuur is zo simpel. Als je stil wordt en even niks denkt en gewoon even aanwezig bent in de natuur. Tussen de bomen met je voeten in het gras, dan voel je het. Dit is zoals het leven is bedoeld. Verbonden met de natuur!!!!

Het was vanmorgen zo duidelijk voelbaar!! Er staat bijna geen wind. De natuur houdt haar adem in. Het is nu tijd dat WIJ mensen gaan beseffen dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben. Het is nu aan ons! Aan ons samen. Om te genieten van de natuur. Om onze energie met de natuur te verbinden. Om te beseffen dat wij zelf de oorzaak zijn, dat we lucht kwaliteit slecht is en dat er veel mensen daardoor longproblemen hebben. Tuurlijk je kunt er medicijnen voor slikken. Maar daarmee wordt de luchtkwaliteit niet beter! Tijdens de lockdown was het zo duidelijk merkbaar! Ik had veel meer lucht. Ik kon langer fietsen. En nu merk ik dat doordat het verkeer en het vliegverkeer weer op gang is, dat ik weer benauwder ben.

Mensen, word wakker! Het is zo simpel!! Ga genieten van de natuur. Wees dankbaar wat Moeder Aarde de afgelopen maanden heeft gedaan. Ze heeft alles op alles gezet om de rust periode zichzelf schoner te maken. De lucht, de bodem. Haar energie is daardoor aan het stijgen. Ben je gevoelig? Dan zal je dit zeker merken!!!

Ik kan het zeker merken. Als ik in een laan rijd, omringd door bomen dan word ik zo blij. Ik voel de energie en het netwerk hiervan. En dan rijd ik verder met een grote glimlach en voel ik in elke vezel van mijn lichaam dat ik me hier hard voor wil maken.

Ik wil zo graag dat mijn kinderen en hun kinderen enz. ook nog kunnen genieten van het leven op onze Aarde. Ook zei willen dat de aarde mooier wordt. Dat er plekken blijven waar kinderen heerlijk onbezorgd kunnen spelen. Kinderen horen te kunnen spelen in de natuur. Maar hier in de buurt is er nauwelijks ruimte voor.

Vanmorgen was het fantastisch bij het veldje. Ik stond heerlijk geleund tegen een boom en voelde me één met de boom. De boom zorgt ervoor dat ik vertraag. Dat mijn hersengolven vertragen. En dat ik hoor wat de boom me wil vertellen. De boom gaf aan dat hij genoot van mensen op het veldje. Mensen die buiten aan het sporten zijn en genieten van de schonere lucht en de blauwe lucht. De boom vertelde me ook dat hij hoopt dat de mensen hiervan geleerd hebben. Dat ze meer mogen gaan genieten. Dat het rennen en vliegen helemaal niet nodig is. Dat de angst om buiten de boot te vallen helemaal niet nodig is. Kortom, de rat race is helemaal niet nodig. Als mens hoef je geen angst te hebben dat je zonder geld komt te zitten, dat je mee moet met de rat race om bij te blijven.

NEE!! Als je doet waar je blij van wordt, als je doet waar je hart een sprongetje van maakt, dan is de energie die je daarmee uitzendt zo positief dat je leven veel lichter gaat worden. Dus wees niet bang en SPRING!! Doe waar je blij van wordt en zie hoe alles gaat stromen. Dat je mensen ontmoet die hetzelfde denken. Dat je mensen ontmoet die je helpen. Dat je mensen ontmoet die je producten of diensten willen afnemen. Echt het kan!!! Laat je niet bang maken door het web van regels. Sta erboven en zie hoe alles veranderd!!

Lieve mensen dit was deze blog. Ik wens iedereen heerlijke hartverwarmende dag.

Liefs Anita & Spirits

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina