26. jun, 2020

Back to nature!

Back to nature…

Vanmorgen heerlijk gewandeld!!!

Ik liep langs een fietspad waar normaal hoog gras met bloemen staat. En nu hadden ze gemaaid. Maar wat me opviel:  Ik zag denk ik wel 40 witte vlinders. Zo mooi, zo geweldig.. maar ze waren wel onrustig en zoekende. Even ging ik stil staan en stuurde ze een plaatje van de tuinen aan de overkant. Daar zag ik wel veel bloemen!

Dit benadrukt voor mij dat het zo belangrijk is voor behoud van de natuur en de insecten dat er voldoende bloemen komen. Nu heeft hier de Gemeente het maaibeleid al aangepast en wordt er veel later dan voorheen gemaaid. Maar het kan volgens mij nog veel beter!

Dus mensen, zet zoveel mogelijk bloemen in je tuin of op je balkon. Ook al is het maar een kleine ruimte, zet er wat neer! We hebben namelijk de insecten heel hard nodig. Insecten zorgen voor de bestuiving van de bloemen en zorgen ervoor dat onze gewassen daardoor vrucht gaan dragen. Ook de landbouw heeft insecten heel hard nodig.

Welke bloemen ga je de komende tijd in je tuin zetten?

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina