31. dec, 2020

2021

Lieve mensen,

Ik ben Moeder Aarde. Het bewustzijn van de planeet waarop jullie nu leven. De Aarde is mijn lichaam en mijn Geest is een energie. De energie is vrouwelijk en ik word vaak afgebeeld als een vrouw in blauw en groen. Mijn energie is pure Liefde en ik wil samen met alles en iedereen op Aarde werken aan een prachtige planeet waarop mensen en dieren en alles en iedereen in liefde en licht kan zijn hier. Dat jullie zielen hier indalen in lichamen en dat jullie daardoor groeien.

De afgelopen eeuwen zijn jullie vaker geïncarneerd. En steeds hebben jullie levenslessen doorlopen en zijn jullie gegroeid. De planeet is omringd door een raster van energielijnen, ook wel de matrix genoemd. Deze matrix wordt vaak negatief over gepraat, maar het is een matrix wat wel door jullie zielen gezamenlijk is gekozen. Dit raster houdt jullie in de derde dimensie. De intentie van jullie was om deze matrix te verlaten. Door energieën van buiten dit zonnestelsel zijn jullie langer in de matrix blijven zitten. Nu er steeds meer mensen bewust weten en deze matrix ook ervaren, is er voldoende energie vrijgekomen om een nieuw raster van energielijnen te maken. Dit raster brengt mij, de planeet en jullie naar de vijfde dimensie. Dit raster is er al. Het is aan eenieder zelf de vrije keuze om hierin te stappen. Om de oude matrix vaarwel te zeggen en de nieuwe matrix te omarmen.

Vandaag merk ik dat veel mensen terugkijken op het afgelopen jaar. Ik merk veel energie die zwaar aanvoelt. Het drukt zwaar op mij. Mensen zijn niet tevreden over hoe het nu gaat. Maar weet dat dit door de natuur is ontstaan. Het virus heeft jullie wakker gemaakt. Het zegt eigenlijk: Dit virus maakt jullie ziek, maar er is iets aan te doen. Als jullie gezond en sterk zijn, wordt je er niet ziek van. Het virus geeft juist een boost aan je immuunsysteem zodat je verder kunt groeien.

Een ziekte doormaken maakt je lichaam sterker. Het zorgt ervoor dat oude vervuiling in je lijf wordt opgeruimd. Dus met vechten tegen wat natuurlijk is. Het dient niet jullie hoogste goed. Het ziek zijn heeft als functie je lichaam schoon te maken. Het maakt ook je energielichamen schoon. Als je niets anders kan dan rust nemen, ervaar je wat er nog in je systeem aanwezig is aan oude patronen. Deze laatste dag van het jaar is bij uitstek geschikt om terug te kijken. Wat heeft deze periode je gebracht? Kijk er eens met een positieve blik naar? Waar ben je anders over gaan denken? Ben je meer naar buiten gegaan? Ben je gezonder gaan eten?

Kijk vandaag of de komende periode eens hoe je dit in 2021 door kunt trekken? Hoe kan je goed voor jezelf zorgen? Zijn er misschien andere mogelijkheden?

Lieve mensen, open uw ogen en zie de waarheid. De waarheid die leeft in je hart. Want jullie harten kloppen met het ritme van mijn hartslag. Voel maar….. Als je echt met je voeten op de aarde staat en mijn ritme kunt voelen. Dan kom je helemaal hier thuis op aarde. Ook mensen die zich spiritueel hebben ontwikkeld mogen dit meer doen. Met de voeten stevig op de grond, het ritme van mij voelen en met het hoofd verbonden met het Universum.

Dan zullen we gezamenlijk gaan evolueren naar een nieuwe wereld. Dit zal niet van de een op de andere dag zijn, maar het zal stap voor stap gaan. Eerst zal er in 2021 nog veel oude en zware zaken naar boven komen. In het nieuws gaan jullie nog veel zwaarte lezen. Hou het nieuws wel bij, maar doe het met mate. Zorg goed voor jezelf!!

Dan en alleen dan gaan we gezamenlijk evolueren naar die nieuwe wereld!! Dat nieuwe wereld er komt staat vast. Alle tijdlijnen gaan daarnaartoe. Alleen hoe en hoeveel tijd is aan ons!! Help mij, help elkaar naar de nieuwe wereld. Een wereld waar iedereen kan leven in vrede en liefde. Met voldoende gezond eten en drinken en een dak boven zijn of haar hoofd. Een wereld waar eenieder kan doen waar zijn of haar hart van gaat zingen!!

Lieve mensen ga mee op deze fantastische reis.

Amen

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina