26. jan, 2021

Waar zit jouw Goud?

Boodschap van Moeder Aarde

Vanmorgen tijdens mijn ochtendritueel trok ik een kaart. Ik kreeg er deze boodschap bij door:

Een boom met een gezicht. Water stroomt eruit. Bomen kunnen niet praten. Spreek of schrijf voor de bomen. Hoe blij ze zijn door de schone lucht, hoe blij de vogels zijn met de zuivere lucht.

Dat je gisteren tijdens je ochtendwandeling al die vogels hoorde in de bomen. Genieten van de warmte zon en op zoek naar voedsel. De natuur herstelt nu wij mensen binnen zijn. We zijn even buiten spel gezet. We mogen in de veiligheid van onze huizen gaan schrijven en tekenen wat we voelen.

De natuur is ook waar wij bij horen. We helpen zo de aarde te herstellen. De aarde zal schoner en mooier worden. De lucht is schoner dus minder kans op COPD of andere longaandoeningen.

Het water wordt schoner, de vissen worden schoner. We eten gezondere vis en krijgen daarom minder schadelijke stoffen binnen. Schadelijke stoffen die ook weer ziektes kunnen veroorzaken. En we worden dus minder ziek. Hoe mooi is dat!! Dat scheelt de ziekenhuizen heel veel kosten en zo werkt dit prachtig door.

Dus tegen iedereen die zo aan klagen is, en negativiteit verspreid. Stop met klagen!

Mijn favoriete uitspraak de afgelopen dagen:

Niet klagen maar dragen en bidden om kracht.

En hou je niet bidden? Dan kan je misschien visualiseren. Visualiseren hoe jouw ideale Aarde er volgens jou uit zou zien. Wat wil je? Waar verlang je naar? En als je daar dan heel veel Liefde naar toestuurt? Wat zou dat dan voor ongelofelijke krachtige positieve boost geven?

En hou je niet van visualiseren? Schrijf een liedje, gebruik jouw bijzonder talen wat je bij je geboorte is meegegeven!! Waar word jij nou ongelofelijk blij van? Waar zit jouw goud?

Mijn goud zit in het zichtbaar maken van de mooie kleuren en wezens die ons Universum bewonen. Zichtbaar maken voor iedereen die het maar wil zien!! Je kunt kennismaken via een tekening van je Gids.

In de webshop kan je makkelijk bestellingen plaatsen, maar mailen mag ook!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina