Voorbeeld Gidstekening met Boodschap

Wil je ook een persoonlijke tekening met boodschap? Klik hier

"Geweldig dat ik jouw Gids heb mogen tekenen. Tijdens het uittypen van de boodschap heb ik muziek geluisterd. Deze muziek zal je ook meer kunnen verbinden met je Gids. https://youtu.be/6ZNXkN5CINE

Wat je kan doen, is de tekening inlijsten, er lekker bij gaan zitten met deze muziek en mediteren of de mantra mee zingen. Doe maar lekker wat goed voelt.

Deze gids wilde zelf het woord tot je richten:

Hey lieve ....., wat mooi dat we nu met elkaar kunnen verbinden. Al heel je leven ben ik bij je. Toen je als kind in de bloemen en de weiden speelde was ik erbij. Ik heb je mooie planten en bloemen laten zien. Ik heb je geholpen de liefde voor de natuur bij te brengen. Oh wat was je een mooi en speels kind. Heerlijk. Het deed mij ook genieten bij je te zijn.

Later ben je net al vele mensen, veel met je hoofd gaan werken en is ons contact minder geworden. Je bent je minder bewust geworden van mijn energie. Maar je hebt er om gevraagd, om hulp. En nu kan ik via de tekening dichter tot je naderen.

Je hebt namelijk een mooie taak. Je bent je er misschien nog niet bewust van, maar als je kiest om meer met de natuur te leven. Als je echt vanuit je hart en ziel kiest, kan ik je helpen lieve ...... De wereld heeft mooie mensen nodig zoals jij. Moeder Aarde is zo hard aan het werk alle zware energie te verwerken die mensen nog in hun systeem hebben. Jij bent ook al zo goed bezig al deze energie los te laten. En weet dat ik je hierbij kan helpen.

Er komt een mogelijkheid en kans om helemaal opnieuw te gaan beginnen. Een nieuwe woonplek, helemaal zoals jij ervan droomt Een plek waar je ook kunt werken en waar je je gedachtengoed helemaal kunt uitdragen. Ik zie het voor me als een plek met een boomgaard, een grote bloementuin met alleen maar gele bloemen. Als dit echt is wat je wil, als je dit verlangen ook in jouw realiteit wil laten komen, dan ben ik er voor je.

Ik heb nog geen naam. Deze mag jij me geven. Anita heeft in de live uitgelegd wat een Gids is. Ik ben een deel van jou. Als jij dat wil, mag je me een naam geven. Dan wordt de verbinding nog sterker.

Lieve ....., ik ben helemaal enthousiast. Als we samen kunnen verbinden, kan je ik je meenemen in je dromen naar deze nieuwe plek. Ik kan je laten zien hoe mooi het kan worden. En weet dat er op het moment dat je kiest, nog meer energieën komen die je kunnen helpen. Ik kan deze energieën dan uitnodigen. Je hoeft alleen maar te vragen en ik zal er zijn en kan je helpen. In liefde & licht, Namasté.

Liefs Anita

Natuurwezen

Natuurwezen

HEALING IN DE NATUUR

HEALING IN DE NATUUR

Meest recente reacties

30.08 | 15:00

Ik heb mijzelf de Ankh-healing cadeau gedaan. De eerste sessie ontvangen. Heel bijzonder, het gaf me direct ruimte in mijn hoofd en ik voel me een stuk prettiger. Ik kijk uit naar de volgende keer.

21.01 | 19:43

Hallo Anita,

Ik wil je bedanken voor de mooie tekening wat ik heb mogen ontvangen.
Ook de Reading was super mooi.
Super bedankt ik had de tekening en de Reading gewonnen.

24.06 | 22:46

Liefde en licht

04.06 | 17:18

Lieve Anita, wat bijzonder en fijn om van jouw mijn gidstekening te hebben gekregen!

Helemaal treffend ook met mijn leven nu is de reading die ik erbij heb gekregen,

Liefs Lianne

Deel deze pagina